Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes praat voor het eerst over Lil Kleine: ‘Ik ging altijd maar terug’

Jaimie Vaes vertelde gisteravond in de talkshow ‘Khalid & Sophie’ voor het eerst publiekelijk over haar giftige relatie met Lil Kleine én de avond van de mishandeling. Over het voorval zelf mag ze niks zeggen, maar ergens is ze opgelucht dat de beelden openbaar werden gemaakt. Ze vertelt: “Het was nodig, omdat ik anders nog steeds in dezelfde situatie had gezeten.”

Jaimie Vaes bij Khalid & Sophie

In februari postte juicechannel @Lifeofyvonne een video waarop te zien was hoe Lil Kleine nu ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Jorik Scholten, zoals Kleine echt heet, werd daarna gearresteerd. Van Jaimie hoorden we lange tijd niks.. tot gisteravond. Ze schoof aan bij ‘Khalid & Sophie’ om te vertellen hoe het nu met haar gaat én ook praat ze over haar relatie en de avond van de mishandeling. Jaimie houdt zich sterk en laat weten dat het momenteel “goed met haar gaat”. Ze heeft veel lieve vrienden en familie om zich heen die haar steunen. Ook laat ze weten dat ze veel berichten heeft ontvangen van vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten.

Khalid vraagt aan Jaimie of ze er ongelukkig mee was dat de beelden waren uitgelekt. Jaimie vertelt daarover: “Ja en Nee. Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en niet in deze situatie gezeten. Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Dat had ik nodig, want ik ging altijd weer terug.”

Jaimie Vaes laat van zich horen: ‘Ik heb enorm veel liefdesverdriet’

Het incident op Ibiza

Ook staat Jaimie nog even stil bij de mishandeling op Ibiza én bij de video die ze achteraf samen ‘moesten’ opnemen. Zij stond niet achter het maken van die video, maar haar management NAMAM dacht daar anders over. “Ik denk nu dat ze niet 100 procent met mij waren”, vertelt ze. “Er werd gekozen om een carrière te redden.”

Wil je het interview terugkijken? Dat kan hier via NPO Start.

Jaimie Vaes krijgt een eigen realityserie op discovery+