Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles is te zien in deze spannende (en spicy!) trailer van ‘Don’t Worry Darling’

Onze favoriete oud-One Direction zanger en stijl-icoon Harry Styles is ook nog eens filmster. De Britse zanger is te in een trailer van de thriller film ‘Don’t Worry Darling’. Deze film brengt ons terug naar de jaren 50 en de hoofdpersonen Jack en Alice worden gespeeld door Harry Styles en Florence Pugh. Veel fans wachten al lang op deze trailer omdat deze erg.. steamy zou zijn.

En dat willen wij natuurlijk graag zien.

Don’t Worry Darling

In Don’t Worry Darling zijn Alice en Jack de gelukkige bewoners van de plaats Victory. Deze stad biedt huisvesting aan gezinnen van mannen die werken voor het geheime Victory-project. Het enige wat de mannen wordt gevraagd is onvoorwaardelijke toewijding aan dit project. Doen ze dit? Dan krijgen ze een een leven vol ‘perfectie’. Op een gegeven moment ontstaan er barsten in dit sprookje, want er ontstaan vermoedens dat er iets duisters achter dit project. Alice krijgt twijfels: wat doen ze in Victory en waarom?

Trailer

In de trailer is te zien dat de film Don’t Worry Darling van alle markten thuis is. Zo zie je romantiek, lust én heel veel spannende momenten. De trailer geeft ons in ieder geval al kippenvel.. bekijk ‘m hier zelf:

De film wordt gemaakt door Olivia Wilde, de vriendin van Harry. Ook speelt zij zelf mee in de film Het schijnt zelfs zo te zijn dat de vonk oversloeg op de filmset.

Rollen

Naast Styles, Pugh en Wilde gaan we ook Chris Pine, Gemma Chan, Nick Roll, Kiki Layne en Dita Von Teese terug zien in Don’t Worry Darling. Katie Silberman is verantwoordelijk voor de screenplay en het script werd geschreven door Carey en Shane Van Dyke.

Releasedatum

Don’t Worry Darling gaat eind september in première in de Verenigde Staten. Helaas weten we nog niet wanneer de film in Nederland te zien is maar wij hopen in ieder geval snel.

We houden jullie op de hoogte!

Eindelijk is ‘ie daar: dé trailer van Stranger Things seizoen 4