Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 1 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Hold on: Harry Styles komt met een eigen parfum- en cosmeticalijn?!

We hoeven het je vast niet te vertellen, maar er is maar weinig wat niet klopt aan Harry Styles. Sterker nog, in principe is deze handsome de ideale schoonzoon. Het ziet er goed uit (understatement), heeft een fijne stem en kan ook nog eens acteren. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt hij nou ook nog aanvraag te hebben gedaan om parfum en cosmetica te mogen verkopen.

Hou op, schei uit. Hier willen we alles van weten.

Harry Styles komt met eigen parfum- en cosmeticalijn

Als popster kan je niet ongezien aanvraag doen om een merknaam te registreren. Dat bleek toen Kris Jenner in februari patent had aangevraagd op verschillende beauty-gerelateerde namen. Tot zover de KardashianJenners, over naar Harry Styles. Want wat blijkt? Hij heeft aanvraag gedaan om zijn eigen parfum en cosmetica te mogen verkopen.

We weten niet van jou, maar dit willen we hebben. Er is nog niet veel meer bekend, behalve dat er ook al een naam bekend is. ‘Pleased As Holdings’ is de bedrijfsnaam waarvoor Harry Styles documenten heeft ingeleverd.

Samen met Emma Spring

De directeuren die bij de bedrijfsnaam staan vermeld, zin Harry Styles (duh) en zijn assistent Emma Spring. Niet gek, ze volgen al enkele jaren een gouden duo. Wat en wanneer er iets gaat komen is niet duidelijk, wat we wél weten, is dat het gaat om een ‘groothandel in parfum en cosmetica’. Kunnen we straks nagellak van Harry kopen, of zijn eigen luchtje die hopelijk ruikt naar Watermelon (Sugar)?

Niet de enige

Zoals dat gaat met popsterren en side hustles, is Harry Styles natuurlijk niet de enige die met een eigen cosmeticalijn zal komen. Rihanna, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, een mooi rijtje om tussen te staan als Harry Styles zijnde als je het ons vraagt. Wij zijn heel benieuwd wanneer er meer details naar buiten zullen komen. Can’t wait.

Interessant: het lijkt erop dat Rihanna met haarproducten gaat komen