Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 23 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

What?! Kris Jenner komt óók met een eigen beautymerk

Noem een succesvolle familie die het heeft gemaakt in de beautywereld en je hebt het over de Kardashian-Jenners. Kim Kardashian met haar eigen beautybedrijf KKW Beauty en Kylie Jenner gaat al een tijdje lekker met Kylie Cosmetics. En alsof dat nog niet genoeg is, komt momager Kris Jenner nu óók met een eigen beautymerk.

Daar willen we alles van weten, dat begrijp je.

Kris Jenner komt met beautymerk

In 2015 richtte de toen 17-jarige Kylie Jenner haar eerste lipproducten op de markt. Niet kort daarna volgden oogschaduwpaletten, blush en highlighters. Kylie Cosmetics was geboren. Zus Kim Kardashian werd een concurrente van Kylie toen ze KKW Beauty begon. Alhoewel, de twee zussen gaven destijds al aan dat ze dezelfde interesses delen, maar hele andere producten zouden lanceren.

En dat Kim Kardashian ook met iets zou komen, was niet gek. Na al eerder meerdere parfums op de markt te hebben gebracht, het gezicht te zijn geweest van zelfbruiners én al met zussen Kourtney en Khloé aan het roer stond van Kardashian Beauty, was het logisch dat er iets begon te kriebelen. En look at them now.

Met twee kinderen die groot succes hebben in de make up en skincare scene moet Kris Jenner ook hebben gedacht dat het hoog tijd is voor een eigen beautymerk. Dat blijkt.

Patent aangevraagd

Kris Jenner heeft namelijk patent aangevraagd op wat opvallende namen: Kris Jenner Skincare, Kris Jenner Beauty en Kris Jenner Skin. In deze aanvragen komen producten als shampoo, conditioners, huidverzorgingsproducten, nagellak, make-upproducten en nepwimpers aan bod. Dat belooft wat.

Eerlijk is eerlijk, Kanye West heeft ook ooit patent aangevraagd op beautytermen en daar is so far ook nog niks van gekomen, maar wij hebben goeie hoop.