Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 23 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

5x DIY-kits zodat je je nooit meer hoeft te vervelen deze quarantaine

Knutselen voor volwassenen is op zijn tijd best leuk. En dan moet het niet al te ingewikkeld zijn. We get it. Gelukkig bestaan er DIY-kits waar precies in zit wat je nodig hebt én wat je moet doen. Ideaal.

Geloof ons, déze DIY-kits zijn precies wat je nodig hebt deze quarantaine.

DIY-kits

Op het wereldwijde web staan natuurlijk genoeg DIY-projecten die je zou kunnen oppakken. Ware het niet dat je negen van de tien keer de helft van de benodigdheden nog niet in huis hebt, waardoor je het uiteindelijk niet gaat doen. We kennen het. En dáár is iets op gevonden: DIY-kits.

Complete pakketten waardoor je binnen no-time aan je DIY-project kan beginnen. Van borduurpakketten tot een Kintsugi DIY-kit (wat dat is lees je zo).

1. Kintsugi kit – €26,90

Kintsugi is Japanse kunst en draait om het repareren van gebroken keramiek met goud- of zilverkleurige lak. Je repareert het dus zichtbaar en eerlijk is eerlijk, het keramieken object wordt er alleen maar toffer van. Met deze DIY-kit, die we vonden op Etsy, kan je direct aan de slag.

In het pakket zit alles wat je nodig hebt: lijm, kleurpoeder, een borstel, mengstokken én geïllustreerde instructies. Hoef jij alleen nog maar het keramieken object te zoeken (en/of kapot te maken).

DIY-kits
Etsy MoraApproved

2. DIY-kit voor macrame muurhanger – €24,90

Heb je nog een witte wand over in je huis? Ga aan de slag met een muurhanger, zoals deze macrame-versie! Supermakkelijk zelf te maken dankzij deze kit. In de omschrijving staat dat het perfect is voor beginners en iedereen die graag iets nieuws probeert.

DIY-kits
Etsy JuliesDresscode

3. Wollen familie – €28,95

Je eigen familie maken in de vorm van wollen poppetjes, klinkt dat leuk of klinkt dat leuk? Superleuk om in je eigen huis te zetten, maar ook leuk om cadeau te doen. In dit ‘starterspakket‘ zit alles wat je nodig hebt om zo’n 6 à 8 poppetjes te maken.

5. DIY-kit feministisch borduurwerkje – €30,13

Borduren is niet suf, zéker niet als je er een pareltje van maakt die je in je huis neer kan zetten. Dit DIY-pakket is een van onze favorieten. Je krijgt wederom alles wat je nodig hebt: van een borduurring tot extra stofjes om de verschillende borduursteken op te oefenen. Ook leuk: je kan dit patroon helemaal naar je eigen smaak maken, door bijvoorbeeld de dots op de onderbroek achterwege te laten.

diy-kit
Etsy StitchwithSkye