Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 2 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

WHUT: Selling Sunset-ster Christine Quinn blijkt zelf ontslag te hebben genomen

Als het goed is heb je inmiddels seizoen 5 van Selling Sunset wel uitgekeken. Ook dit seizoen draaide behoorlijk veel om de blonde drama queen Christine Quinn. Toch is de kans groot dat we Christine niet meer terug gaan zien in het volgende seizoen.. Ze zou namelijk opgestapt zijn en maakt dus geen deel uit van de Oppenheim Group.

Whatttt?!

Selling Sunset

In Selling Sunset gaan de vastgoedmakelaars van The Oppenheim Group huizen en het luxeleven verkopen aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat iedere seizoen een nieuw drama. Ook dit seizoen.. In de laatste aflevering kwam namelijk naar voren dat Christine Quinn een klant van Emma – waar Christine niet goed mee kan samenwerken – probeerde om te kopen door 5.000 dollar te bieden als hij met Christine samen zou werken en niet meer met Emma. Managers Jason en Mary kwamen hier achter en stonden op het punt Christine te ontslaan.

Christine ontkent

Volgens een bron van de Us Weekly was het Christine’s keuze om op te stappen uit het makelaarsbedrijf. Wel typisch dat ze precies op dat moment bijna werd ontslagen. Ook ontkent de blondine het hele 5.000 dollar-verhaal. Volgens haar zou het allemaal bedacht zijn door de producers van Selling Sunset. Vlak voor de premiere van Selling Sunset op 22 april schreef ze op Twitter: “Geniet van het nieuwe seizoen en al zijn 5.000 nep verhaallijnen.” Waarmee ze doelt op het omkoping-verhaal.

Bang voor crypto

Ook gaf Christine als reden voor haar vertrek dat ze vindt dat “de Oppenheim Group niet vooruitstrevend genoeg is in het gebruik van cryptocurrency.” In een interview met Forbes legt ze dit uit: “Veel makelaars zijn erg huiverig voor het accepteren van crypto omdat ze de innerlijke werking ervan niet begrijpen, daarom is het erg moeilijk voor agenten om deze transacties te doen. A) de makelaars weten niets over crypto; B) weten niet hoe ze het moeten doen; en C) begrijpen niet hoe betrouwbaar en hoe veilig het eigenlijk is. Het proces dat RealOpen gebruikt, is absoluut betrouwbaar en fool-proof.”

RealOpen is het cryptobedrijf dat Christine onlangs oprichtte met haar man Christian. Christine heeft in ieder geval genoeg te doen.. maar het is toch best jammer dat ze (hoogstwaarschijnlijk) niet terugkeert in ons favoriete makelaarsprogramma.

Bachelor België Fabrizio date nu met zijn nummer twee: hoe zit dat?!