Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 2 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 18

We hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 18 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 18

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Als je iets groots wilt bereiken, dan zul je groot moeten denken. Ga dus serieus met jouw ideeën aan de slag. Zoiets kost veel voorbereidingstijd, dus neem die tijd. Je hebt absoluut de capaciteiten in huis om iets moois op te zetten.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je hebt een fantastisch idee, maar je durft het niet te vertellen. Niet iedereen heeft van die goede ideeën zoals jij. Wees trots op je creatieve brein. Vertel je idee en de mensen om je heen zullen versteld staan van jouw originele idee.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Pas deze week echt op je tellen. Let op als jij je grens hebt bereikt en ga zeker niet over je grenzen heen. De gevolgen zullen je anders nog weken bezighouden. En dat terwijl jij nou net deze week zin hebt om eens lekker gek te doen.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij hebt deze week sterk het gevoel dat je aan handen en voeten gebonden bent. Daar moet je je niets van aantrekken. Ga gewoon je eigen weg. Er zijn genoeg manieren om toch jezelf te zijn en je toch waar te maken. Die ander schikt zich wel.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Ga door met dat waar jij de laatste tijd mee bezig bent. De richting die je hebt gekozen is zonder twijfel de juiste. Dat zal uiteindelijk ook blijken, ook al ondervind je nu nog regelmatig wat tegenwerking. Je geloofwaardigheid neemt vanzelf toe.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Er is een vriend die zich deze week niet precies zo gedraagt als je het graag zou zien. Wind je daar maar niet over op. Waarschijnlijk is dit van korte duur. Bovendien is het een goede vriend van je en vrienden hebben toch wel wat krediet bij jou?

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Je kunt deze week maar moeilijk de kritiek verdragen die men op jou heeft. Je bent overtuigd van je eigen gelijk. Op het werk kan dit tot de nodige problemen leiden. Neem alleen dat aan waarvan jij denkt dat het terechte kritiek is.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Jij zit met je gedachten ver weg in de wolken. Je bouwt een droomwereld voor jezelf, maar daar ben jij je wel van bewust. Pas op voor verliefdheden want dan kunnen droomwereld en realiteit door elkaar gaan lopen. Keer tijdig naar het echte leven terug.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Je hebt het razend druk deze week en je vrije tijd lijkt wel tot nul gereduceerd. Het ergste heb je weliswaar gehad. Maar je bent er nog niet. Nog even volhouden en je kunt weer meer tijd besteden aan je vrienden.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij bent deze week in een overmoedige bui. Je hebt echt zin om gek te doen en risico’s te nemen. Maak het niet te gek. Je brengt geheid jezelf en anderen in gevaar. Gek doen is in orde maar onnodige risico’s nemen niet!

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je krijgt deze week echt de ene opdracht na de andere te verwerken en je vindt dat jij alleen aan het sloven bent. Als de druk echt te groot wordt, moet je waarschuwen en wel voordat je het helemaal niet meer aan kan, want dan is het te laat.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Jij voelt je deze week onzeker. Om dit te verbloemen probeer je juist extra zeker over te komen. Dat is logisch. Een veel voorkomende reactie, maar deze reactie kan snel leiden tot hardheid en botheid. Pas op dat dat bij jou niet gebeurt.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO