Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 29 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Bachelor België Fabrizio date nu met zijn nummer twee: hoe zit dat?!

Twee dagen geleden was de finale van De Bachelor België met Fabrizio Tzinardis in de hoofdrol te zien op Videoland. In de vorige aflevering zagen we hoe hij drie dames naar bed ging (!) en dat zorgde voor veel ophef op Twitter. Aan het einde van die aflevering stuurde hij Sanne naar huis en hierdoor bleven Madieke en Margaux over. In de laatste aflevering gingen de dames op bezoek bij de ouders van Fabrizio. Daarna was het tijd om de laatste roos weg te geven.

Maar.. what happened?!

De Bachelor Fabrizio

Tijdens de laatste rozenceremonie lezen de dames hun zelfgeschreven brieven voor aan Fabrizio. Ook leest hij zijn eigen brieven voor aan zijn vrouwen. Fabrizio gaat puur op zijn gevoel af en geeft de laatste roos aan Madieke. Hij zei: “Ik zou het oprecht leuk vinden als je deze laatste roos zou willen aanvaarden”. Tegen Margaux zegt Fabrizio: “Ik ben er 100 procent zeker van dat je op een dag iemand heel gelukkig gaat maken, want je bent fantastisch in elk opzicht.”

Relatie

In de extra aflevering van De Bachelor: Ná de Roos vertelt Fabrizio dat hij het lastig kreeg na de laatste aflevering: “De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt.” Madieke merkte dat er iets niet lekker zat bij Fabrizio: “De keren dat ik in het weekend bij hem was merkte ik een bepaalde afstand. We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen.” Vier weken later zette Fabrizio een punt achter de ‘relatie’.

Plottwist

Maar.. daar blijft het niet bij want er is een bizarre plottwist. Nadat het niet werkte met Madieke heeft Fabrizio afgesproken met Margaux: “Vanaf het moment dat ik Fabrizio terugzag, voelde dat als een vertrouwde omgeving. Het was gewoon fijn om die tijd weer samen door te brengen. Ik mocht van hem ook blijven slapen. Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel van in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en kunnen we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel.”

De twee hebben nog geen relatie, maar zijn rustig aan het uitzoeken wat het dan wel is legt Fabrizio uit: “Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

HBO Max kondigt eerste Nederlandse Max Original-productie aan: Fboy Island