Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk weten we het: dit is de winnares (en de nieuwe liefde?!) van Bachelor Thomas

Gisteren was het eindelijk zo ver: de laatste aflevering van De Bachelor. In de vorige aflevering werd Inge naar huis gestuurd en dat betekende dat Maureen en Merel overbleven. In deze aflevering gaat Thomas op 24 uurs-date met beide dames. Na deze avontuurlijk en romantische dates kiest Thomas één van deze twee vrouwen om de liefde verder te gaan onderzoeken.

*SPOILERS*

Dreamdate Maureen

Als eerst gaat Thomas op 24 uurs-dates met de blonde Maureen. Ze gaan heel romantisch varen op de Mexicaanse zee. De twee hebben goede gesprekken en er worden flink wat kusjes uitgedeeld. Daarna gaan ze heel avontuurlijk (echt Thomas z’n ding) met een paramotor vliegen. Dat is nog niet alles.. want daarna gaan ze naar een beachvilla, hebben ze een romantisch diner en spenderen ze de nacht samen. Na het ontbijt neemt hij afscheid van Maureen en maakt hij zich klaar voor de volgende date.

Dreamdate Merel

De volgende ochtend mag Merel op date met Thomas. Ze gaan zwemmen in een cenote en oh my- wat een romantische plek. Daarna gaan ze picknicken en kletsen gezellig bij. Ook Merel krijgt een diner in een mooie villa en ook zij blijft bij Thomas slapen. Na het ontbijt moet Thomas afscheid nemen van Merel én hij moet zijn beslissing maken. Wie krijgt de laatste roos?

De laatste roos

Thomas vertelt in een gesprek met Rick Brandsteder:“Er zijn heel veel liefdes ontstaan maar mijn echte liefde.. ja ik heb wel iets gevonden waar ik van denk dit is echte liefde.” Maar.. met wie?!

Maureen ontmoet Thomas als eerst. Hij begint zijn verhaal:“Lieve Maureen, jij bent mijn droomvrouw.” LIEF! Kiest hij dan voor Maureen?! Waarschijnlijk dacht ze dit zelf ook, maar dan neemt het verhaal van Thomas een hele andere wending: “Ik wil je niet laten gaan, ik wil je bij mij houden.. maar mijn hart behoort tot iemand anders.”

HUH? Die zagen wij niet aankomen. Dat betekent dat Merel de winnares van De Bachelor! En ja hoor – tijdens zijn laatste gesprek met Merel vraagt hij aan haar:“Wil jij deze laatste roos van me aannemen?” En natuurlijk zegt de brunette ja! Ook geeft ze toe dat ze een beetje verliefd is op de Bachelor.

Twitteraars vonden de woorden van Thomas aan Maureen een beetje dubbelzinnig:

Reünie De Bachelor

Nu natuurlijk wat we allemaal willen weten.. zijn Thomas en Merel nog samen? Daar komen we volgende week achter tijdens de reünie van De Bachelor. Ook legt Maureen uit wat ze vond van de manier waarop Thomas haar naar huis stuurde. Wij kunnen niet wachten!

The Swing of Love: Monica Geuze en Kaj Gorgels onthullen nieuw element in Temptation Island