Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

The Swing of Love: Monica Geuze en Kaj Gorgels onthullen nieuw element in Temptation Island

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is aankomende donderdag al te zien! We weten nu al wie de koppels zijn en wie de single mannen en single vrouwen zijn. Ook kunnen de koppels in Nederland zelf kiezen wie ze mee willen nemen naar de Dominicaanse Republiek. Nu maken Monica en Kaj in een interview met het AD nóg een nieuw element bekend.

Wij vertellen het je.

De stellen van Temptation Island: Love or Leave

Ook dit seizoen van presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island: Love or Leave. Deze editie is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en ook gaan ze los van elkaar op reis. Ze mogen de vrijgezellen dus eigenlijk zélf kiezen. Dit seizoen zien we bijvoorbeeld de 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney, die al drie jaar samen zijn. Daarnaast zien we nog drie andere koppels, benieuwd? In dit artikel stellen we ze aan je voor.

Wat kunnen we verwachten van Temptation Island: Love or Leave

In een interview met het AD vertelt Monica Geuze: “Eigenlijk denk ik dat je kan verwachten wat je precies níét verwacht. Als je de koppels aan het begint ziet, vul je al een beetje in van ‘dit en dit gaat zo lopen, hij gaat zich zo gedragen’, precies het tegenovergestelde gaat gebeuren.” Collega Kaj Gorgels zegt, “Ja het is een seizoen vol met verrassingen.”

Nieuw element

Kaj verklapt in het interview ook dat er nog een nieuw element in dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave zit: “Én.. er zitten natuurlijk ook een aantal nieuwe elementen in. Er kan dit jaar een koppel eerder naar huis. Of niet. We hebben namelijk te maken met de ‘swing of love’ dit jaar.” Monica legt dit element uit: “Het is een schommel. Eén iemand krijgt de kans om eerder weg te gaan, zonder de wetenschap of je partner ook gaat. Dus het zou kunnen dat je in je eentje op die ‘swing of love’ achterblijft.”

WHUUUUUT. Dit element zal vast voor nog meer spanning en sensatie gaan zorgen!

Wij kunnen niet wachten.

Kaj Gorgels feliciteert bestie Monica Geuze op deze bijzondere manier