Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 28 jun 2022
Leestijd: 7 minuten

Dit zijn je sterke en zwakke punten volgens je sterrenbeeld

Elke maand is het weer zover: er staat een nieuwe horoscoop voor je klaar. Toch zijn er ook wat kenmerken die altijd hetzelfde blijven. Zo heeft ieder sterrenbeeld unieke sterke en zwakke punten en wij zetten ze allemaal voor je op een rij.

Elk sterrenbeeld heeft iets unieks.

Sterrenbeelden

Of je nou gelooft in sterrenbeelden of niet: meestal zijn er altijd wel wat bekende punten terug te vinden in de maandelijkse horoscoop. De kans is groot dat je deze las om erachter te komen wat je liefdesleven in petto zou hebben die maand, maar een sterrenbeeld kan je nog veel meer relevante informatie geven.

Een sterrenbeeld kan er namelijk ook voor zorgen dat jij jezelf steeds beter leert kennen en jezelf daardoor ook beter gaat begrijpen. Aan elk sterrenbeeld zitten namelijk bepaalde eigenschappen gekoppeld en hier komen ook sterke en zwakke punten bij kijken. Lees dus vooral verder als jij erachter wilt komen welke sterke en zwakke punten bij jouw sterrenbeeld horen.

Ram

21 maart – 19 april

Een ram is vaak een geboren leider. Je bent vasthoudend en houdt ervan om risico’s te nemen. Daarnaast probeer je graag nieuwe ervaringen uit om een adrenalinestoot te krijgen. Dit betekent ook dat je baldadig en baanbrekend bent en niet altijd alles gaat zoals jij dat wilt, maar er is één ding dat je niet bent en dat is saai.

Stier

20 april – 20 mei

Een stier is een van de meest betrouwbare sterrenbeelden en staat bekend als stabiel, betrouwbaar en toegewijd. Vooral je vrienden zijn belangrijk voor je en je bent enorm loyaal. Deze betrokkenheid zie je ook terug in je werk, al kan dit ook gezien worden als koppigheid. Koppig kan je namelijk ook zeker zijn, maar dit kom vooral voort uit het feit dat je niet tegen verandering kunt.

Je weet namelijk precies wat je wilt en wilt dit graag zo houden. Een stier is ook praktisch en geaard. Je waardeert het fysieke in alle aspecten van je leven. Denk dan aan aanraking, seks, winkelen, kleding en mooie dingen. Dit kan overkomen als materialistisch, maar misschien heb je wel gewoon een goede smaak.

Tweeling

21 mei – 20 juni

Je bent aanhankelijk en nieuwsgierig en omdat je een luchtteken bent, ben je slim, scherp, snel lerend en je kan je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties. Je houdt waarschijnlijk van lezen en praten, maar dat maakt je niet gelijk sentimenteel. Tweelingen hebben het namelijk helemaal niet zo met emoties.

Mensen hebben je graag in de buurt, want je bent grappig en je maakt mensen aan het lachen. Pas hier wel mee op, want soms kunnen je grappen als een belediging overkomen.

Kreeft

21 juni – 22 juli

Er bestaat bijna niemand die loyaler is dan jij, kreeft. Je plaatst jezelf in andermans schoenen, je luistert en bewaart hun geheimen. Watertekens zijn intuïtief, empathisch en emotioneel en dit geldt ook zeker voor jou. Iemand moet alleen niet aan je verkeerde kant staan, want als iemand een wrok koestert, dan ben jij het.

Diep van binnen ben je nogal kwetsbaar. Hierdoor heb je soms de neiging een beetje aanhankelijk te zijn. Je kan namelijk niet altijd zien wanneer iemand zijn of haar ruimte nodig heeft.

Leeuw

23 juli – 22 augustus

Leeuwen worden geregeerd door de zon, waardoor ze betrouwbaar, stabiel en levendig zijn. Je bent zelfverzekerd en onderhoudend. Hierdoor stoort het je niet om vaak centraal te staan. Je neemt namelijk graag de leiding en bent erg moedig. Soms kan deze dominantie en dit zelfvertrouwen wel overkomen als arrogantie. Maar voor het grootste deel breng je plezier en levendigheid in het leven van mensen.

Maagd

23 augustus – 22 september

Je bent een aardeteken en dit maakt je praktisch en betrouwbaar. Ook ben je snel, georganiseerd en slim. Je stelt hoge eisen en weet wat je wilt. Dit maakt je soms een beetje een controlefreak, maar dat is nou eenmaal wat je bent. Er is niemand moeilijker voor je dan jezelf, maar je werkt wel verdomd hard en er is geen taak te groot of te moeilijk voor jou.

Weegschaal

23 september – 22 oktober

Weegschaal, jij bent charmant en cool. Je hebt waarschijnlijk geen moeite om vrienden te maken, want mensen voelen zicht aangetrokken tot je. Wel ben je een beetje een overdenker, waardoor je besluiteloos wordt. Je bent namelijk een nachtmerrie als het op keuzes maken aankomt. Toch heb je een grote liefde voor balans, waardoor je niet tegen rommel kunt.

Als er iets is waar je niet tegen kunt, dan is het wel alleen zijn. Dit betekent waarschijnlijk ook dat je een relatiepersoon bent, want of je het nou wilt toegeven of niet: je houdt van liefde.

Schorpioen

23 oktober – 21 november

Jij, Schorpioen, hebt veel verschillende kanten. Je bent zelfverzekerd, ongelofelijk emotioneel (niet dat je het ooit zult toegeven) en je hebt een diep verlangen naar verbinding. Iedereen die je onrecht aandoet kan maar beter oppassen. Vergeven doe jij namelijk niet zo makkelijk. Je zult echter wel vechten voor de mensen van wie je houdt. Er is niemand beter om in je hoek te hebben dan jij, Schorpioen.

Boogschutter

22 november – 21 december

Jij behoort tot het vuur-element van de sterrenbeelden, wat betekent dat je avontuurlijk en gedurfd bent en elke dag leeft alsof het je laatste is. Je haat het om in bedwang te worden gehouden en een routine is je grootste vijand. Daarnaast ben je rusteloos en ga je graag naar nieuwe plaatsen. Ook ben je eerlijk, waardoor mensen altijd weten waar ze aan toe zijn met jou.

Steenbok

22 december – 19 januari

Een steenbok is praktisch, realistisch, slim en onafhankelijk. Jouw sterrenbeeld wordt geregeerd door de planeet Saturnus, wat je razend ambitieus maakt. Je bent een workaholic en hebt waarschijnlijk nog nooit een ziektedag gehad in je leven. Je wordt gedreven door succes en macht, wat zowel een goede als een slechte eigenschap kan zijn.

Waterman

20 januari – 18 februari

Jij wordt geregeerd door de planeet Uranus en je bent slim, analytisch en origineel. Daarnaast ben je enorm creatief en uniek. Wel kunnen je onconventionele en excentrieke manieren je een beetje onvoorspelbaar maken. Mensen vinden dit misschien een beetje raar, maar als ze de mensen zijn die je in je leven wilt, weten ze dat deze gekheid jou zo geweldig en uniek maakt.

Wel kan je analytische karakter je een beetje afstandelijk maken. Je bent namelijk sterk en onafhankelijk, wat het moeilijk voor je maakt om iemand binnen te laten.

Vissen

19 februari – 20 maart

Jij behoort tot het water-element van de sterrenbeelden. Hierdoor ben je diep emotioneel en medelevend. Dit wordt ondersteund door Neptunes, die je super intuïtief, trouw en zorgzaam maakt. Dit kan je de neiging geven om te veel na te denken, waardoor je angstig kunt worden. Omdat je zo empathisch en begripvol bent, verwacht je dit ook van anderen, maar hierdoor word je vaak teleurgesteld.

Woorden kunnen je namelijk kwetsen en het zal je niet verbazen dat je een beetje overgevoelig kunt zijn. Vriendelijkheid is echter geen zwakte, want het is juist jouw kracht.