Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Jahoor: André Hazes krijgt een eigen documentaire op Videoland

Na maanden speculeren is het hoge woord er eindelijk uit: André Hazes krijgt een eigen documentaire. Er gingen meerdere verhalen rond over het feit dat André gevolgd zou worden door camera’s maar niemand wist hoe dit precies zat. Vandaag laat Videoland weten dat zij achter deze productie zitten.

Ahaaaaaa.

André Hazes

Videoland laat weten André al anderhalf jaar lang te volgen. En zoals jullie (waarschijnlijk) wel weten is er in die tijd heel veel gebeurd in het leven van Hazes. Denk aan de onstuimige relatie met Sarah van Soelen, en zijn korte relatie met Anne Rose. Ook baby-momma Monique komt nog regelmatig in beeld en we hopen eindelijk antwoord te krijgen op de vraag of deze twee weer samen zijn. De streamingdienst laat nog niet zo heel veel los, behalve dat de productie eind dit jaar nog zal verschijnen.

André werd in januari 28 jaar oud en ‘t leven in de spotlights is voor hem niet altijd even makkelijk geweest. Er is ontzettend veel gebeurd in Hazes-land het afgelopen jaar. We zijn ontzettend benieuwd hoe Videoland de documentaire gaat vormgeven en wat we allemaal gaan zien. Krijgen we dan ook eindelijk antwoord op al onze vragen? Is hij echt weer terug bij Monique? Waarom ging hij naar Alicante? Was de relatie met Sarah echt zo heftig?

Afgelopen oktober tipte YouTuber Yvonne Coldeweijer de ‘mainstream’ media dat André Hazes zou aankomen op Schiphol na een tijdje in Spanje te zijn geweest. Volgens Coldeweijer kwam Hazes terug uit Alicante, na het uitgemaakt te hebben met (nu) ex-vriendin Sarah van Soelen.

Vaarwel Sarah: Is dit het nieuwe liefje van André Hazes?