Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 22 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Huh?! Deze realityster verscheen gister in de nieuwste aflevering van BOOS

Als je aan Tim Hofman denkt, denk je waarschijnlijk ook aan de serie BOOS. In dit YouTube-programma pakt Tim vaak een consumentenprobleem aan en gaat hij langs bij het desbetreffende bedrijfje. Soms gaat ‘ie langs bij een tattooshop, de andere keer pakt hij een wat groter bedrijf aan. Denk bijvoorbeeld aan Shell. Hij doet dit samen met zijn sidekick én eindredacteur van het programma Marije de Roode. Eerder maakte hij een lange aflevering over het The Voice of Holland-schandaal. In zijn nieuwste aflevering richt hij zich op het bedrijf Pets and Brands.

In deze aflevering komen wij een oude bekende tegen.

Pets and Brands in BOOS

In de aflevering van BOOS blijkt dat het bedrijf Pets and Brands onder meer schuldig is aan het niet uitbetalen van salarissen. Ook werden contracten afgesloten bij niet-bestaande BV’s. Het bedrijf heeft al drie rechtszaken over het niet-uitbetalen van geld verloren, maar toch wordt er nog steeds niet uitbetaald. Als laatste blijkt het zo te zijn dat de werknemers ook niet bekend zijn bij de belastingdienst en UWV. Pets and Brands wordt gerund door drie heren: Pascal, Johan en Olav.

BOOS geeft tot donderdag niets meer over The Voice weg, producent doet oproep aan slachtoffers

Olav in BOOS

De Olav in deze aflevering van BOOS is de Olav die je kunt kennen uit seizoen 2 van Prince Charming. WAT?! De toen 37-jarige Amsterdammer werd door RTL destijds omschreven als ‘een echte dierenvriend’. In de aflevering vertelt Olav aan Tim Hofman dat hij zelf niets afwist van alle smerige zaakjes. De schuld wordt volledig bij de andere eigenaar Pascal neergelegd. Aan het einde van de aflevering zegt Olav wel: “Neem maar van mij aan dat het goed gaat komen.” Wij denken dat hij hiermee doelt op het uitbetalen van de salarissen van zijn werknemers. Wij zijn benieuwd.

Bekijk de aflevering hieronder:

Reacties

In de reacties onder de video herkennen kijkers Olav uit Prince Charming en dat geeft grappig reacties. Zo zegt een kijker: “Hou van deze cross-over van BOOS en Prince Charming” en een andere kijker reageert: “Olav, misschien weer mee doen aan Prince Charming. Deze rol als “aandeelhoudertje” doe je niet zo lekker 😂”

Wat?! Deze Hofman-broer heeft gedate met Sarah van Soelen