Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Het lijkt nu toch echt officieel: André Hazes heeft een relatie met Anne Rose Zonneveld

We schreven vorige week al over de (eventuele) nieuwe vlam van André Hazes, maar het lijkt nu dan toch echt officieel te zijn.. Het nieuws is bevestigd aan weekblad Story.

Daar gaan we weer.

André Hazes weer helemaal verliefd

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (@lifeofyvonne) is, mede door haar ‘spionnenleger’, goed op te hoogte van alle nieuwtjes rondom de familie Hazes. Zij liet vorige week weten dat André al een tijdje date met Anne Rose Zonneveld. Yvonne vertelt: ‘Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose.’

Dit lijkt helemaal te kloppen, want vandaag komt het nieuws naar buiten dat deze relatie officieel is. André heeft zelf nog niks losgelaten, maar het nieuws schijnt bevestigd te zijn aan weekblad Story. Dit deelt @fawrynotsawry op zijn Instagram Verhaal.

Andre
Bron: @fawrynotsawry

Samen in Malaga

Ook weet Yvonne te melden dat André en zijn nieuwe vlam zijn geland in Malaga en dat ze verblijven in Marbella. Hier gaan de twee tortelduifjes oud en nieuw vieren. Daarna zouden ze met ze naar Londen vliegen, maar dit hebben ze last minute geannuleerd.. waarschijnlijk door de strenge coronamaatregelen (quarantaine) in Groot-Brittannië. Ze hebben daarom hebben ze besloten om naar Italië te gaan.

Andre
Bron: @Lifeofyvonne

Op zoek naar een huis

Het lijkt er op dat André en Anne Rose op zoek zijn naar een huis! André woont momenteel bij zijn moeder Rachel en Anne Rose woont nog thuis. Zou het..?!

andre
Bron: @lifeofyvonne

Ouch: André Hazes had achter Moniques rug om contact met zijn moeder Rachel