Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Vaarwel Sarah: Is dit het nieuwe liefje van André Hazes?

Het is de laatste weken wat stil rondom zanger André Hazes en Sarah van Soelen. De relatie zou dan nu echt voorbij zijn en André bevond zich de afgelopen paar weken in de Verenigde Staten. Hij is inmiddels weer terug op Nederlandse bodem en er gaan zelfs geruchten over een nieuwe liefde.

OMG.

André Hazes weer verliefd?

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (@lifeofyvonne) is, mede door haar ‘spionnenleger’, goed op te hoogte van alle nieuwtjes rondom de familie Hazes. Vandaag laat zij op haar Instagram weten dat André al een tijdje date met Anne Rose Zonneveld. Yvonne vertelt: ‘Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose.’

Wie is deze dame?

Anne Rose is een goede vriendin van Nino, de zoon van Rossana Kluivert. Deze dame kent de familie Hazes al langer en ze heeft gisteren zelfs kerstinkopen gedaan samen met André en Rachel!

Yvonne deelt ook foto’s van het uitje. Zie de screenshots hieronder:

Anne Rose
@fawrynotsawry
Andre Hazes
@lifeofyvonne

Sarah van Soelen

Er gingen ook veel geruchten rond dat André weer was bij ex-vriendin Monique. André werd de laatste tijd vaker met haar gespot, maar dit komt ook omdat zij voor kleine André zorgt. Het lijkt er nu dus op dat hij alleen voor zijn zoontje komt.

Yvonne denkt dat ex-vriendin Sarah ‘in shock’ zal zijn als ze dit nieuws hoort, omdat zij vriendinnen is met Anne Rose. Ze volgen elkaar op Instagram en ze staan zelfs samen op de foto!

Andre hazes
@lifeofyvonne

Goedgekeurd door Rachel

Iedereen weet hoe belangrijk moeder Rachel is voor André. Zij zou haar nieuwe schoondochter al helemaal omarmd hebben. Het schijnt zelfs dat Anne Rose de administratie doet voor Rachel!

Ook weet Yvonne te melden dat het nu officieel aan is tussen de twee en dat de tortelduifjes in januari samen naar Londen vliegen.

Andre
@lifeofyvonne

Nóg meer roddels

Toch lijkt het er op dat er ook een andere dame in het spel is. Juice-account @reality.fbi beweert dat André niet met Anne Rose is, maar met iemand genaamd Joëlle. Joëlle en André kennen elkaar al jaren en de vonk zou een paar maanden geleden overgeslagen zijn.

Joelle
@reality.fbi

Volg jij het nog..? Tijd zal het leren.

Is de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen nu officieel over?