Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Fan van thrillers? De nieuwe serie ‘Diepe Gronden’ is doodeng en vanaf 3 januari zien op Videoland

We mogen eerst nog genieten van de kerstdagen, maar staat begin 2022 al heel wat leuks op de planning. Dan doelen we op de nieuwste series en films, zoals de reünie van Harry Potter dat op 1 januari op HBO Max verschijnt. Maar ook Videoland krijgt een nieuw assortiment aan series. Ben jij van van thrillers? Dan heb je geluk, want op 3 januari verschijnt er wel een heel spannende show op de streamingdienst: Diepe Gronden.

Diepe Gronden

Waar gaat deze serie over? Anna van Kessel (Linda de Mol) is een gedragsdeskundige die bij de Nationale Politie aan een zaak werkt in de Weerribben. Hier is namelijk het dode lichaam van de 17-jarige Daphne Oosthoek gevonden. Een tikje luguber wel: Daphne ligt naakt, mét een plastic zak over haar hoofd. Hou je wel van duistere series? Dan is dit perfect voor jou.

Een goed team

De serie is geschreven door Lex Passchier. Lex heeft ook Moordvrouw geschreven én De 12 van Schouwendam. Will Koopman, regisseur van de bloedstollende film Terug naar de Kust doet ook de regie van deze spannende thriller. Al deze producties zitten goed in elkaar én je ligt er als kijker ‘s nachts wakker van. Dat belooft dus veel goeds.

Teaser

Videoland deelt een teaser van deze serie op Instagram met de tekst: ‘Een héél spannend begin van het nieuwe jaar! 😱 Diepe Gronden: 3 januari.’

SBS6

Op zondag 2 januari gaat Diepe Gronden in première op SBS6. Dit is dus al een dag eerder dan op Videoland! De afleveringen zullen wekelijks te zien zijn op SBS6 en een dag later aan Videoland worden toegevoegd.

Wow! Deze ‘Netflix hack’ ontgrendelt honderden geheime categorieën