Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

HBO Max deelt trailer van jubileumaflevering Harry Potter en het is magisch

De reünie van Harry Potter is een feit! Het is al 20 jaar geleden dat de eerste Harry Potter-film ‘De Steen der Wijzen’ uitkwam. Daarom komt de cast bij elkaar voor een speciale uitzending. HBO Max deelt eindelijk een teaser met de castleden uit Harry Potter.

Lees hier alles over de speciale aflevering.

Wanneer is de Harry Potter-reünie te zien?

De releasedatum van de Harry Potter-reünie komt steeds dichterbij. We zien in de trailer een bevestiging voor de datum. De reünie is op 1 januari 2022 via HBO Max te streamen. Wij weten wel hoe we de eerste dag van het jaar gaan doorbrengen!

Het is officieel: Harry Potter keert terug voor een speciale reünie-aflevering

Wie van de cast gaan we zien in de reünie?

We hebben goed nieuws! Ons favoriete trio keert terug voor de reünie: Harry, Hermelien en Ron oftewel Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint. Hoe gaat het nu met ze? Hoe hebben ze hun Harry Potter-tijd ervaren?

Harry Potter
Bron: themoviedb Bron: themoviedb

In de trailer wordt ook de rest van de deelnemende cast bekendgemaakt: Tom Felton (Draco Malfidus) Evanna Lynch (Luna Leeflang) Bonnie Wright (Ginny Wemel) en Matthew Lewis (Marcel Lubbermans) doen ook mee. Dat betekent dat we de ‘Big Seven’, zoals J.K. Rowling de jongere castleden noemde, allemaal terugkeren. Yes!

Ook zien we Helena Bonham Carter, oftwel Bellatrix van Detta-Zwarts én Ralph Fiennes, je weet wel, ‘Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden’.

Harry Potter
Bron: thedbmovie

Eerbetoon

Daarnaast zou het ook mooi zijn om een eerbetoon te zien aan Alan Rickman (Professor Sneep), Richard Harris (Perkamentus) en aan Helen Mcrory (Narcissa Malfidus). Wij zijn benieuwd in welke mate er aandacht besteed gaat worden aan deze geweldige acteurs.

Trailer

Door Emma Watson werd de eerste trailer op Instagram gedeeld.

‘Moest de Time-Turner nog een laatste keer uitbreken voor deze …’ schrijft ze erbij, een verwijzing naar Potter-films. Deze trailer verklapte niet veel over de jubileumspecial. Bekijk hier de trailer die HBO Max nu heeft gedeeld:

Ben jij ook zo enthousiast over de Harry Potter-reünie?

Even voorstellen: dit zijn de kandidaten die meedoen aan ‘Singletown’ op discovery+