Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

LHBTIQ+ fans zeggen allemaal hetzelfde over de kerstfilm ‘Single All The Way’

Het is bijna kerst en het belooft een goed jaar te worden, dankzij een heleboel nieuwe kerstfilms. Een van de nieuwste kerstfilms op Netflix is Single All The Way. De fans zijn enthousiast over de personages, maar dat is het niet enige. Ze zijn zijn ook erg enthousiast over de plot van de film.

Heb jij deze populaire nieuwkomer al gezien?

Single All The Way

De film volgt het verhaal van Peter die zich klaar maakt om voor het eerst kerst te vieren met zijn vriend, die onverwachts mee gaat naar zijn familie in New Hampshire. Totdat Peters beste vriend, Nick, erachter komt dat Peters vriend heeft gelogen. Hij verbergt namelijk zijn huwelijk met een vrouw.

Peter is er helemaal kapot van, maar is zeker niet van plan om het als enige single te zijn tijdens kerst. Daarom besluit hij zijn beste vriend Nick mee te nemen. Ze besluiten net alsof te doen dat ze een stel zijn, maar al snel komt Peters moeder erachter dat het niet waar is. Vervolgens koppelt ze hem aan een knappe fitnesstrainer. Maar al snel wil zijn familie een relatie zien ontstaan tussen Peter en Nick. Slagen ze erin om ze te koppelen?

Fans zeggen allemaal hetzelfde

LHBTQI+ fans delen hun enthousiasme voor de film op Twitter. Kijkers vergeleken de verhaallijn van deze film met andere LHBTQ+ kerstfilms. Kijkers waren al snel enthousiast over de film, omdat de verhaallijn niet centraal stond rond de coming-out van het karakter.

Een fan schreef: ‘Single All The Way was zo’n leuke film. Best verfrissend om een LGBTQI+ kerstfilm te hebben die geen problemen met coming-out of iets anders met zich meebrengt.’

Andere fans waren het er ook mee eens. Een schreef: ‘Dit voelt als het eerste homoseksuele liefdesverhaal dat geen toxic relatie of een coming-outverhaal is. En ik ben volkomen geobsedeerd. Ik ga dit 40 keer kijken. @Netflix DIT is hoe je een representatief verhaal doet.’

Heb jij ‘m al gezien?

Dit zijn de 20 leukste kerstfilms op Netflix om je voor te bereiden op de feestdagen