Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 23 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit is het relatieadvies dat jij moet horen volgens jouw maanteken

Als je een beetje bekend bent met astrologie, weet je dat je maanteken veel over je gedrag kan vertellen. Zo ook over hoe jij je ongeveer gedraagt in je relaties. Hoe ben jij als je bij je partner bent? Hoe uit jij jouw liefde? Wat zijn jouw valkuilen? Wat kan je beter doen?

Relatieadvies voor jouw maanteken

Je maanteken geeft een inzicht op je innerlijke zelf, op de manier waarop je in contact staat met mensen op een emotioneel niveau en wat jij nodig hebt om je veilig te voelen. Het begrijpen van je maanteken kan helpen verklaren waarom je je soms niet kan identificeren met je eigen sterrenbeeld.

Heb jij wel wat relatieadvies nodig? Check ‘t snel hieronder:

Ram: laat dingen gaan

Als jouw maanteken in Ram staat, kan het zijn dat je soms een beetje heethoofdig wordt. Er ontstaat al snel een discussie met jouw partner, dit kan over van alles gaan. Maar niet alles hoeft een argument te zijn. Er zijn manieren om een gesprek te voeren zonder dat het uitloopt op een meningsverschil. Tel eerst even tot 10 voordat je ontploft.

Stier: stap uit je comfortzone

Je houdt van luxe, maar je houdt nog meer van een routine. Probeer uit die comfortzone te stappen en probeer eens wat nieuws.

Tweeling: luister extra aandachtig

Met een maanteken in Tweeling ben je een van de beste in communiceren en je weet goed hoe je je gevoelens moet uiten aan je partner. Maar het is net zo belangrijk om wat medeleven te tonen en ook naar hen te luisteren. Hierdoor kan jouw partner zijn gedachten en gevoelens delen.

Kreeft: bescherm je hart

De kans is groot dat je een gevoelig type bent als je maanteken in Kreeft staat. Je geeft veel om anderen en hebt intens lief. Wat geweldig is, maar vooral in de begindagen van een relatie kunnen jouw gevoelens sneller ontwikkelen dan die van je partner. En dat is volkomen oké, want iedereen beweegt op zijn eigen tempo. Denk er aan om je hart te beschermen als je verliefd wordt.

Leeuw: laat die muur vallen

Als jouw maanteken in Leeuw staat houdt je er waarschijnlijk van om in de schijnwerpers te staan. Je bent gewend om de hele kamer te bezitten en een show neer te zetten voor je vrienden, collega’s en alle andere belangrijke mensen in je leven. Maar het is ook goed om soms de voorstelling over te slaan en je partner je meer ontspannen kant te laten zien.

Maagd: geef je partner een compliment

Mensen met hun maanteken in Maagd kunnen soms kritisch zijn. Dit is vaak op een behulpzame manier, maar dat betekent niet dat het je partner niets doet. Vergeet niet om je partner ook een compliment te geven.

Weegschaal: vertel je behoeften en stel prioriteiten

Een Weegschaal kan zeker een mensenliefhebber zijn en als iemand die super veel waarde legt in partnerschap en romantische connecties, kan dat ook betekenen dat je je eigen behoeften onder die van je partner zet. Geef jezelf soms prioriteit en wees niet bang om je behoeftes te uiten naar je partner. De kans is groot dat de partner juist blij is dat je dit uitspreekt.

Schorpioen: laat je zachtere kant zien

Als het gaat om het behouden van een gepassioneerde relatie ben jij de beste. Maar soms moet je je ook van je zachtere kant laten zien. Je bent goed met emotionele eerlijkheid, maar af en toe kan het soms te hard zijn. Houd daarom de reacties van je partner in de gaten om te zien wanneer je over de lijn bent gegaan.

Boogschutter: plan een avondje thuis

Is jouw maanteken Boogschutter? Dan houdt je van avontuur of een huisfeestje. Eigenlijk alles waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Hierdoor ben je vaak afgeleid, dit kan betekenen dat je partner verlangt naar een beetje een-op-een tijd. Plan daarom een gezellig avondje samen.

Steenbok: balanceer leven en liefde

Je bent waarschijnlijk hartstikke ambitieus, maar wat minder comfortabel met emotionele gesprekken. Wanneer dingen hectisch zijn op het werk, kan het zijn dat je partner zich een beetje buitenspel voelt. Maak daarom tijd vrij om echt contact te maken.

Waterman: laat je partner zich speciaal voelen

Toewijding kan moeilijk zijn voor mensen met hun maanteken in Waterman. Je bent een natuurlijke flirt en krijgt een kick van het charmeren van mensen. Dat is mooi, maar het kan ervoor zorgen dat je partner jaloers wordt. Doe daarom wat speciaals voor je partner waardoor ze zich geliefd voelen.

Vissen: stel realistische verwachtingen

Mensen met hun maanteken in Vissen zijn dromerig en hebben hun hoofd in de wolken. Maar daardoor bekijk je relaties soms door een roze bril. Stel daarom realistische verwachtingen voor je partner.

Als je partner één van deze sterrenbeelden is, heb je een partner voor altijd gevonden