Redactie
Redactie Love & Seks 19 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Als je partner één van deze sterrenbeelden is, heb je een partner voor altijd gevonden

Wat voor lover we zijn, welke muzieklijst we moeten luisteren of hoe wij zijn in een vriendengroep. Alles lijkt wel geschreven in de sterren. Maar welke sterrenbeelden hebben de grootste kans op een langetermijnrelatie?

Ben je volop aan het daten, dan kun je misschien voortaan eerst even vragen wat het sterrenbeeld van je potentiële lover is. Natuurlijk is iedereen anders, dus stop je lover vooral niet in een hokje. Maar even spieken kan natuurlijk geen kwaad.

Als je partner één van deze sterrenbeelden is, heb je een partner voor altijd gevonden

Wil je weten of jouw lover een blijvertje is? Let dan maar goed op de volgende sterrenbeelden, want staat jouw liefje in dit rijtje, dan heb jij een partner voor altijd gevonden.

Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier kan niet heel goed tegen verandering. Zij zoeken dus sneller naar een partner die geïnteresseerd is in een lange relatie. Hebben zij de juiste combinatie van passie en stabiliteit gevonden, dan doen ze er alles voor om de relatie te laten werken.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een Kreeft houdt het meest van hun familie en een thuisgevoel. Ze zijn erg gevoelig en houden van vrede. Een Kreeft verspilt dus geen emotionele energie aan iets wat niet standhoudt in de toekomst. Heb je een Kreeft gevonden, dan weet je dat het een blijvertje is.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal heeft precies wat nodig is om de romantiek in leven te houden in een langdurige relatie. Ze blijven weg van intense problemen die een relatie met zich mee kan brengen. Ze kunnen als één van de beste compromissen sluiten en weten dus precies hoe ze je tevreden houden.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Als een Schorpioen iemand heeft gevonden die zij vertrouwen, gaan zij hier helemaal voor. Een partner met Schorpioen als sterrenbeeld geeft niet zomaar op en kan de kleinste en grootste problemen aan. Hierdoor kan (en wil) een Schorpioen zo lang mogelijk met je blijven.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Is het sterrenbeeld van je partner een Steenbok? Dan heb je de jackpot gewonnen. Een Steenbok is niet het type om zaken te overhaasten. Ga je met een Steenbok op date, dan is het goed om te weten dat zij erg voorzichtig zijn met waarin zij hun tijd en energie willen investeren. Een Steenbok houdt van een serieuze relatie.

Pssst. Op zoek naar een leuk cadeau voor jou en je liefje? Hier koop je een gouden ketting met daaraan jouw of je liefje zijn of haar sterrenbeeld. Hoe leuk is het om elkaars sterrenbeeld te dragen?

Lees ook: