Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de reden dat sterrenbeelden Kreeft en Maagd zo’n sterke vriendschap hebben

De Kreeft is een van de meest gevoelige sterrenbeelden. Ze proberen hun geliefden te beschermen en te verzorgen. Ben je een Maagd, dan waardeer je dit meer dan anderen. Je zet jezelf vaak op de laatste plaats in je relaties. Deze sterrenbeelden begrijpen goed wat de ander nodig heeft, hierdoor voelen ze zich geliefd en gezien.

Zo’n vriendschap moet je koesteren.

Kreeft en Maagd

Kreeft is een kardinaal waterteken en Maagd een veranderlijk aardeteken. Ze zijn verschillend op manieren die niet botsen en dat is heel erg speciaal. De Kreeft probeert zijn of haar dierbaren te beschermen en te verzorgen, wat vaak als erg prettig wordt ervaren. De Kreeft en Maagd vullen elkaar goed aan en daarom werkt de vriendschap zo goed.

Heb jij zo’n vriendschap? Hieronder noemen we nog meer redenen waarom dit zo goed werkt:

1. De Kreeft wil altijd verzorgen

Kreeft zorgt er altijd voor dat hun vrienden in orde zijn. Ze zijn er snel bij om je een schouder aan te bieden om op uit te huilen. Dit is zo omdat ze weten hoe het voelt alsof niemand je begrijpt. Als Maagd duw jij juist je gevoelens weg, maar de Kreeft zal je er aan herinneren dat het belangrijk is om je gevoelens te voelen.

2. De Maagd helpt je nuchter te blijven wanneer je overmand wordt door emoties

Een Maagd weet hoe hij of zij mensen nuchter moet houden. Als aardeteken geven ze makkelijk prioriteit aan logica. Dit komt goed uit wanneer ze in een stressvolle situatie zitten. Daarnaast staat de Kreeft bekend zijn emoties en kunnen ze vaak niet zo goed omgaan met stress. Met een Maagd aan hun zijde kunnen ze in de realiteit blijven en raken ze niet verstikt in de golf van emoties.

3. Samen maken ze een perfect team

Het enige waar deze vriendschap soms mee worstelt is om in contact te komen met hun gevoelens. De Kreeft kan soms niet logisch nadenken wanneer er een emotionele situatie is. Dit duo kan elkaar makkelijk onder controle houden en herinneren elkaar eraan om in elke situatie balans te zoeken. Ze zijn beide als individu loyaal, daarom steunen ze elkaar altijd. Samen vormen ze een perfect team en kunnen ze makkelijk voor altijd vrienden blijven.

Sterrenbeelden Tweeling en Weegschaal hebben de meest interessante vriendschap