Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De ruzie tussen Jimmy en Rick in nieuwste Prince Charming zorgt voor dit ongemakkelijke moment

Het is weer woensdag en dat betekent dat er een nieuwe aflevering van Prince Charming op Videoland verschijnt. We zijn inmiddels alweer bij aflevering 6 en dat betekent dat de strijd om Chris écht begonnen is. Vorige week konden we zien hoe Casper (je weet wel, die jongen van het oogcontact) naar huis werd gestuurd. Prince Charming Chris bleek dit toch moeilijker te vinden dan gedacht.

Wat is er gebeurd?

‘Waar is Casper?’

Na de laatste ceremonie loopt Chris geëmotioneerd terug naar de villa. Hij roept: ‘Waar is Casper?’. De andere mannen blijven een beetje twijfelachtig staan. Wat is er aan de hand? Als Chris Casper eenmaal gevonden heeft, blijkt dat hij het moeilijk heeft met deze eliminatie. Hij vind het lastig om Casper naar huis te sturen. Jimmy merkt op: ‘Ze kenden elkaar al, hè’.

Casper kan deze emotionele knuffel wel waarderen en gaat daarna naar richting huis.

Onverwachte wending na ceremonie Prince Charming: wat is er gebeurd met Casper?!

Ruzie tussen Jimmy en Rick

De volgende ochtend blijkt de sfeer helemaal te zijn omgeslagen, want Jimmy kookt van woede. Er gaat een juicy roddel over Jakop en Casper rond: zij zouden het bed hebben gedeeld. En dan bedoelen we niet alleen maar slapen..

Jimmy is boos omdat naar eigen zeggen Rick aan iedereen vertelt dat deze roddels van hem komen. Hij gaat dan ook naar Rick toe en zegt het volgende: ‘Jij loopt aan iedereen te verkondigen dat ik de roddel over Jakop en Casper naar buiten heb gebracht. Dan ben je in mijn ogen gewoon een vuil secreet. Kwader kun je me niet krijgen.’ Volgens Jimmy is Rick juist degene die loopt te roddelen.

Jimmy haalt Scott erbij en Scott zegt tegen Rick: ‘Ja ik kan beamen dat jij degene bent die het gesprek is gestart.’

Ook laat Jakop weten dat deze roddels nergens op slaan. Volgens hem is er niks gebeurd en doen deze roddels hem niks.

Ongemakkelijke ceremonie

Tijdens de stropdassenceremonie is het dan ook Rick die de villa moet verlaten. Chris voelt geen romantische connectie en vraagt hem dan ook zijn stopdas terug te geven. De mannen geven Rick een groepsknuffel maar Jimmy wil hier niet bij zijn. Hij legt uit: ‘Ik ben er niet rouwig om dat hij vertrekt.’ Op lovereality wordt dit moment dan ook uitgelicht.

Prince Charming Jimmy
Bron: Videoland

Wel een beetje on-ge-mak-ke-lijk.

Deze 12 mannen gaan proberen het hart van ‘Prince Charming’ Chris te veroveren