Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Verdrietig nieuws: Bram Krikke en Didi Shanna zijn uit elkaar na relatie van 3 jaar

Het verbreken van een relatie doet altijd pijn. Het is extra zuur als dit ook nog eens gebeurd vlak voor de feestdagen.. Het overkomt Bram Krikken zijn ex-vriendin Didi. De twee zijn waarschijnlijk al langer uit elkaar, maar laten vandaag via Instagram weten ‘geen vonk’ meer te voelen.

Verdrietig nieuws.

Bram Krikke

We kennen Bram allemaal als de droge, grappige radiopresentator mét de kenmerkende snor. Hij en (nu ex-vriendin) Didi waren al 3 jaar een stel, maar vandaag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat ze samen hebben besloten om de relatie te verbreken. Reden? De ‘vonk’ is er niet meer. Wel blijven de twee vrienden. Bram en Didi posten deze foto op Instagram:

‘Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan. Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken. Namelijk die van vrienden. We hebben dit dan ook samen besloten, zonder verdere drama of boosheid! Tot zover.’

Een verbroken vriendschap: 4 tips om hiermee om te gaan

Veel steun

Op verschillende juicekanalen gingen er al langer roddels rond over een eventuele break-up. Veel vrienden en collega’s reageren dan ook onder deze foto. Radiopresentator Tom van der Weerd reageert met: ‘Hou van jullie’. Ook reageert Ruben van der Meer met: ‘Dus de snor is weer op de markt…’. Verder regent het hartjes. Ze kunnen overduidelijk rekenen op veel steun.

Peppie

Bram en Didi woonden samen met hondje Peppie. Didi en Peppie zijn razend populair op TikTok, dus we zijn benieuwd wat er nu gaat gebeuren..

@didishanna

:/

♬ FiGht Me – Damoned

Wij wensen de twee veel sterkte!

Opgelet – Deze 3 sterrenbeelden gaan het snelst vreemd tijdens de quarantaine