Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Onverwachte wending na ceremonie Prince Charming: wat is er gebeurd met Casper?!

De zoektocht naar liefde in Il Palazzo is nu écht begonnen. Waar iedereen in het begin nog wat voorzichtig was, doen de mannen nu hun uiterste best om te laten zien wat ze in huis hebben. Prince Charming Chris geniet zichtbaar van alle aandacht en de vrijgezelle mannen zien hem dan ook allemaal wel zitten. Helaas moet er elke week iemand naar huis, maar deze week krijgt de ceremonie wel een heel onverwachte wending.

Spoileralert!

Prince Charming

In de aflevering van gisteren moesten de mannen zichzelf van hun sportiefste kant laten zien. Prins Chris is zelf ontzettend sportief en wil dit dan ook graag terugzien in een partner. De mannen moesten een stukje rennen, zwemmen en ze moesten zelfs onder een net door. Uiteindelijk won Jakop de wedstrijd én een date met Chris. Tijdens de date is duidelijk te merken dat de twee een goede klik hebben. Er wordt volop geflirt en Jakop krijgt zelfs een kus aan het einde van de date!

Een eitje

De ochtend na de wedstrijd wil Michael een speciaal Venezolaans eitje bakken voor de prins. Tijdens het momentje in de keuken wordt Chris door allerlei andere mannen weggekaapt voor een gesprekje, tot grote ergernis van Michael. Hij is toch een eitje voor hem bakken?!

Videoland deelt spannende teaser van nieuw seizoen Prince Charming

plottwist

Tijdens de ceremonie wordt Casper naar huis gestuurd. Chris voelt geen connectie en Casper lijkt het er mee eens te zijn. Na de ceremonie praten de mannen nog wat na, zoals gewoonlijk. Maar dan zien we opeens Chris in beeld, die duidelijk hoog in zijn emotie zit. Hij roept in tranen: ‘waar is Casper?!’ De andere mannen schrikken en weten niet goed wat ze moeten doen. Wat is er gebeurd?

Daarna zien we beelden van Jimmy die zegt: ‘Ga nou niet doen alsof het niet waar is, Mr. Theatraal!’ Er blijken verhalen rond te gaan van twee (namen nog niet bekend) mannen die het bed hebben gedeeld. Wat?!

We moeten helaas nog even wachten op het échte verhaal, maar we weten nu al dat de volgende aflevering een heftige gaat worden.

Deze 12 mannen gaan proberen het hart van ‘Prince Charming’ Chris te veroveren