Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Videoland deelt spannende teaser van nieuw seizoen Prince Charming

Het nieuwe seizoen van het programma Prince Charming begint bijna en wij kunnen niet wachten! Videoland deelde al eerder beelden maar heeft gisteren nóg meer spannende beelden online gezet en die beloven veel goeds.

Nog een weekje!

Prince Charming

Vanaf 24 november volgen we Chris Berendse in zijn zoektocht naar de liefde. Twaalf vrijgezellen gaan de uitdaging aan om het hart van de prins te veroveren. Ze kunnen dan ook niet wachten om Chris te ontmoeten. Videoland heeft de eerste beelden van het seizoen gedeeld op Instagram en we kunnen nu al niet meer wachten tot het begint.

Wat is er allemaal te zien? Nou, heel veel drama. Temptation Island loopt op zijn einde en we moeten natuurlijk wel een nieuwe reality-verslaving zien te vinden. Die lijken we te hebben gevonden! Er ontstaat veel jaloezie bij de vrijgezelle mannen en dit zorgt dan ook voor strijd én drama. Ook worden de eerste zoenen uitgedeeld én gebeurt er zelfs iets tussen de lakens. Chris doet wel mee met een serieus doel, namelijk: een man te vinden om het leven mee te delen en te blijven ontdekken.

Ben je benieuwd naar de 12 vrijgezelle mannen? Bekijk ze hier.

Wie is deze prins op het witte paard?

In dit tweede seizoen van de datingshow zal 28-jarige Chris centraal staan. Deze vrijgezel komt uit Limburg en heeft een tijdje in Utrecht gewoond, waarna hij naar Amsterdam verhuisde. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. Hij loopt in zijn vrije tijd graag hard en ziet het als doel om een keer per jaar mee te lopen met een marathon. Voor Chris is hardlopen dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Chris geeft niet snel op en is dan ook altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken.

Het laatste kampvuur van Temptation Island staat op Videoland en het is een groot drama