Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Het laatste kampvuur van Temptation Island staat op Videoland en het is een groot drama

We hebben de afgelopen weken vol verbazing gekeken naar alle gebeurtenissen tijdens Temptation Island ‘Love or Leave’. De koppels deden mee om te kijken of hun relatie te redden was of dat er misschien iemand anders in de villa een betere match bleek te zijn.
Het seizoen begon rustig maar maar het eindigt met een knaller tijdens het laatste kampvuur.

In de aflevering van vandaag is het de beurt aan Bert, Delphine, Efrain en Aylin om elkaar te confronteren.

Het laatste kampvuur: Bert en Delphine

Heel Nederland en België zit te wachten op deze confrontatie tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island. De twee zijn de laatste tijd vaak in het nieuws geweest door gekke uitspraken, bizarre onthullingen en onverwachte gebeurtenissen. Zo bleek Delphine laatst toch betrapt te zijn op overspel.. Nog niet gezien? Lees het hier.

Laten we het hebben over hoe het gaat als ‘koppel’ elkaar confronteert tijdens het laatste kampvuur. We zijn benieuwd hoe dit gaat lopen, want ze hebben elkaar volledig zwart gemaakt voor de camera. Soa’s, overspel, prostituees.. alles wordt wel een keer genoemd. Als Delphine arriveert bij het kampvuur kijkt Bert strak naar voren. Een warm welkom zit er, inderdaad, niet in.

Ook heeft Bert vlak voor zijn hereniging beelden gezien van de dreamdate van Delphine, iets waar hij niet blij mee was. Delphine reageert met: ‘Ik heb me wel geamuseerd man.’ Ook is ze boos op Bert: ‘Wat heb je dan gezien dat zo erg was? Wie kwam er naar hier om zich te bewijzen? Waarom heb je dat dan niet gedaan?’ De twee zijn het duidelijk niet met elkaar eens en verlaten al ruziënd (en single) het programma.

Efrain en Aylin

En dan komt eigenlijk de grootste schok van het laatste kampvuur.. Efrain wil Aylin ten huwelijk vragen. Ja, je hoort het goed.. zelfs nadat zij het op beeld heeft uitgemaakt. Hij is er achter gekomen dat Aylin de enige voor hem is en dat wil hij dan ook graag vastleggen. Tijdens het kampvuur komt hij erachter dat het misschien toch niet het juiste moment is. Aylin zit nog hoog in haar emotie en ze heeft nog veel vragen over de beelden die zij heeft gezien.

Aylin van Temptation Island laat op Instagram weten helemaal #TEAMBERT te zijn

Wat is er gebeurd tussen afvallers Deborah en Koen?

Ook zien we tijdens de teaser en in de laatste aflevering Deborah voorbij komen met een vervelende boodschap: zij en Koen zijn namelijk uit elkaar. Koen bleek ontrouw te zijn geweest en dit kon Deborah hem niet vergeven.

Het Temptation Island-drama houdt niet op: nóg meer onthullingen