Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

YES! Op déze datum start het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Het is een van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie: Boer Zoekt Vrouw. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. En er is goed nieuws: er komt in 2022 een nieuw seizoen en wij weten wanneer het begint.

Zet die appeltaart maar alvast klaar! (oke, misschien een beetje vroeg)

Boer Zoekt Vrouw

De eerste uitzending, waarin Yvon de brieven naar de kandidaten brengt, is te zien op zondag 27 februari. Het programma is zoals altijd op NPO1 te zien, om half 9 ‘s avonds. Ook leuk: de webserie die 5 boeren volgt die te weinig brieven hebben gekregen, Uiteraard op NPO1, om 20:30 uur. Dat maakt omroep KRO-NCRV bekend. Ook de webserie, waarin de vijf boeren met de minste brieven worden gevolgd, start op die datum.

Liefde

De zoektocht naar liefde gaat voor veel boeren gepaard met heel veel ongemakkelijke momenten. Niet iedereen vindt (helaas) de liefde, maar er zijn ook genoeg succesverhalen. Zo zijn boer Jan en zijn Rianne nog steeds samen, Henk en Fiona, Michelle en Maarten en Steffie en Roel. Steffie en Roel zijn afgelopen januari ouders geworden van hun eerste dochtertje, Sterre. Lief!

Zij zijn niet de enige met een succesverhaal, want er zijn inmiddels al 11 seizoenen van het populaire programma opgenomen. Dat zijn dus heel veel boeren én heel veel liefde. Wij kunnen niet wachten!

Alpaca boerderijen in Nederland: Dit zijn de allerleukste uitjes met de schattige dieren