Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

André Hazes weer samen met Monique? Volgers denken van wel om deze reden

De André-show heeft heel eventjes stilgelegen, maar gaat gewoon weer vrolijk verder. Ex (?) Monique plaatste gisteren namelijk een foto op haar Instagram Story waar veel volgers vraagtekens bij zette. Zijn ze nu weer samen? En zo niet.. waarom zit hij dan op haar bank?

Zo. Veel. Vragen.

André Hazes weer met Monique?

Vaarwel Sarah en Anne-Rose.. André is nu dan echt single. Of toch niet? Volgens meerdere bronnen gaat het momenteel niet zo goed met Hazes Jr. Hij wordt vaak gespot in het uitgaansleven en hij rookt en drinkt er weer op los. Yvonne Coldeweijer bevestigd dit dan ook: “Hij heeft het lang volgehouden, maar – en dat is heel vervelend en niet leuk om dit een scoop te noemen – André is teruggevallen en het is heel erg verdrietig.”

Monique lijkt toch altijd zijn steun en toeverlaat te zijn en ze lijkt dan ook iets te willen bewijzen met haar Instagramposts-en Stories. Zo plaatste ze gisteren een foto van haar zoontje André, die heel onschuldig met zijn Harry Potter Lego aan het spelen is. Maar als je goed kijkt (linksboven) zie je nog iets. Zijn vader zit namelijk op de bank!

Wat doet André bij Monique? Het lijkt er op dat hij niet eventjes op bezoek is, hij ligt namelijk wel héél erg comfortabel.

André Hazes
Bron: Instagram @moniquenoell

Ophef over uiterlijk

Afgelopen week vonden de Holland Zingt Hazes-concerten plaats en Jr. was uiteraard aanwezig. Daar ging het niet om de dames aan zijn zijde, maar om zijn uiterlijk. Mensen schrokken namelijk van hoe André eruit zag. Met ingevallen wangen en een stuk minder spiermassa poseert hij op de foto met fans.

andre
Bron: Instagram @dutchperformante

Ouch: André Hazes had achter Moniques rug om contact met zijn moeder Rachel