Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers maken massaal sproetjes met dít haarproduct

Ben jij niet gezegend met sproetjes maar vind je het wel heel erg leuk staan? Dan heb je mazzel want met de ingang van de lente is het nu het perfecte moment om te gaan experimenten met faux freckles. Je kunt ze zelf tekenen met een oogpotlood, ze laten tatoeëren maar we hebben nu een nieuwe manier ontdekt en deze tip gaat viral op TikTok. Sommigen zijn razend enthousiast, anderen vinden het niks. Anyway, we bespreken ‘t met je en dan kan je het zelf uitproberen!

Sproetjes uit een spuitbus

Al jaren tekenen vrouwen (en mannen!) sproetjes op hun gezicht voor die jeugdige en frisse look. Je kunt dit heel makkelijk zelf doen met behulp van een oogpotlood in een bruine kleur. Toch zijn mensen over heel de wereld op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf te voorzien van de faux freckles en we hebben wel een hele bijzondere manier gevonden, namelijk met een spuitbus!

Het gaat om de L’Oreal Paris Magic Retouch uitgroeispray. Deze zijn de vinden in meerdere (haar)kleuren en is er voor iedereen wel een passende kleur te vinden. TikTokkers hebben uitgevonden dat als je de spuitbus NIET schud en je ‘m dichtbij je gezicht houdt, dat het zorgt voor realistische nepsproetjes.

@sydneypurl

Testing faux freckles 👀 #fakefreckles #frecklestutorial #freckleshack #fauxfreckles #lorealrootspray

♬ Get Into It (Yuh) – Doja Cat

@glambyflo

Reply to @kinkitwinkie since you guys CAME for me in the original video😂 #makeuphack #fauxfreckles #fakefreckles #makeup

♬ original sound – Flo

@probskydjeraa

Ik doe dit echt te vaak op #hack #makeup #sproetjes #fyp #tiktoknl

♬ Okee Shordy Trobi Ronnie Flex Chivv ADF Samski – Trobi

Faux Freckles Fail

Toch moet je wel goed opletten als je deze spray gebruikt, want mooi resultaat is niet zomaar gegarandeerd.. bekijk de video’s hieronder maar. Oeps!

@robbertrodenburg

#aanhechten met @probskydjeraa Ik ben opgelicht hoor.

♬ origineel geluid – Robbert Rodenburg

@beckermantwins

Reply to @theyl0ve.me2 Redlight! 🎯 Bullseye! One spray I swear! 😂 #freckles #lorealrootspray #beckermantwins #kpop #thisiswhatdreamsaremadeof #selflove #makeupdiy #freckle #freckletutorial #ohno

♬ red light green light x money – jovynn

Je koopt deze spray gewoon bij je plaatselijke drogist voor zo’n €5,50. Het is het uitproberen waard, toch?

6 x waarom sproeten jou zo verdomde knap maken