Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 21 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

BzV-kijkers gaan los over déze opvallende deelneemsters en wij zetten de beste tweets op een rij

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Gisteravond was de vijfde aflevering te zien waarin de boeren en boerin op logeerweek gaan. Je hebben al heel wat tweets voorbij zien komen over boer Jouke en zijn uitspraken en over Maud die de handen van boer Evert zo mooi vond. Na de aflevering van gister gaan kijkers los over déze opvallende deelneemsters.

Wij zetten de beste tweets voor je op een rij.

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is één van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. Naast dat we dit jaar de boeren en boerin op televisie kunnen volgen, is er ook een webserie die vijf boeren volgt die minder brieven hebben gekregen dan de deelnemers op televisie. Niet alleen over deze norse en lieve boeren is wat te zeggen, maar ook over een aantal deelneemsters die naar de boeren hebben geschreven.

Wendy komt aan in een jurkje

Wendy is één van de vrouwen die heeft geschreven naar boer Rob. Hoewel ze de afgelopen afleveringen op Twitter niet zoveel is opgevallen als Maud (van Evert en die knotsen), is ze nu de meest besproken deelneemster. Dit gaat de kijkers vooral om hoe ze zich kleed en gedraagt. In de aflevering komt Wendy namelijk als enige bij de boerderij aan in een jurk. Lees hier de beste tweets over Wendy:

Maud valt toch wel in de smaak

Maud, de ietwat eigenzinnige vrouw die heeft geschreven naar boer Evert, kreeg de afgelopen afleveringen heel wat te verduren. Zo schreven we al dat de helft van de kijkers een paar afleveringen terug echt niet zag aankomen dat Evert Maud meenam op de dagdate. De andere helft van de kijkers vond het heerlijk dat Maud nog in het programma bleef omdat ze ‘voor goede televisie zorgt.’ Nu vinden kijkers Maud hartstikke leuk! Lees hier de beste tweets over Maud:

Margriet is een zeur

Margriet heeft geschreven naar boer Hans, wat kijkers bijzonder vinden na de laatste aflevering. Ze heeft namelijk best veel commentaar op de man waarvoor ze schreef. Eigenlijk vinden de kijkers dat ze een zeur is en ze snappen dan ook niet goed wat ze daar goed. Lees hier de beste tweets over Margriet:

Heb jij de aflevering al gezien?

Slecht nieuws voor Boer Zoekt Vrouw-kijkers: zoon boer Hans is al bezet