Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws voor Boer Zoekt Vrouw-kijkers: zoon boer Hans is al bezet

Afgelopen zondag was het weer zover: Yvon Jaspers ging langs alle boeren uit het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw om de brieven langs te brengen. Sommigen kregen er wel heel erg veel, anderen minder. Uiteindelijk worden er 5 boeren gevolgd in de televisie-uitzending. Boer Hans van 69 is zo’n geluksvogel, maar hij was zeker niet de enige populaire man.

Zijn zoon Sjoerd kreeg achteraf ook de nodige aandacht.

Boer Zoekt Vrouw

Paardenfokker Hans kreeg maar liefst 89 brieven, terwijl hij aangaf al blij te zijn geweest met tien brieven. Hij was natuurlijk wel erg blij, helemaal omdat hij in de vorige aflevering aangaf dat er niet veel mannen uit zijn ‘bouwjaar’ op de markt zijn. Van hem mogen ze allemaal wel komen: “Ze passen allemaal in de manege.”

Toen Yvon Jaspers bij boer Hans langskwam om zijn brieven te overhandigen, waren zijn zoon en dochter er ook. Zijn zoon Sjoerd en dochter Karin hielpen hem om alle brieven door te spitten. Toen Boer Zoekt Vrouw-kijkers Sjoerd zagen waren ze spontaan nieuwsgierig:

Slecht nieuws

Helaas hebben we slecht nieuws voor de kijkers met een oogje op Sjoerd. De Libelle meldt namelijk dat ze hem opgezocht hebben en erachter zijn gekomen dat Sjoerd zeker niet vrijgezel is. Sterker nog, hij is vader is van een kleintje. Wij hebben ‘m dan weer even ‘gestalkt’ op Instagram en jahoor: daar is ‘ie. Wel héél erg lief.

Heb jij al gekeken?

Het is een van de best bekeken datingshows op de Nederlandse televisie: Boer Zoekt Vrouw. De zoektocht naar liefde van deze ongemakkelijke, norse maar lieve boeren blijft geweldig om naar te kijken. Naast dat we dit jaar de boeren en boerin op televisie kunnen volgen, is er ook een webserie die de vijf minder populaire boeren volgt. Het programma is elke zondagavond om half 9 op NPO1 te zien.

Vrouwelijke kijkers van BZV vallen massaal voor één iemand.. maar ‘t is geen boer