Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Fan van Expeditie Robinson? Het programma Eilandpraat zoekt achtergrondpubliek

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson: All Stars is goed van start gegaan! In deze editie gaan halve finalisten, finalisten en winnaars nog één keer deze titanenstrijd aan om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme Robinson is. Het wordt bikkelhard en dat blijkt al uit de eerste aflevering.. want er moeten meteen twee deelnemers naar huis. Elke afvaller zit na de uitzending bij Eilandpraat, gepresenteerd door Luuk Ikink. Daar kan jij bij zijn!

Eilandpraat

Iedere afvaller van Expeditie Robinson blikt in Eilandpraat terug op de vorige aflevering. Dit programma is vanaf 24 februari wekelijks om te zien om 21.30 uur RTL 4. De kandidaten vertellen alles over hun verblijf en de hoogte-en dieptepunten. Ook zijn vertellen ze vaak wat extra leuke feitjes over situaties die niet op beeld staan. Nu de coronamaatregelen zo goed als verdwenen zijn (YAY) mag er extra publiek aanwezig zijn bij deze opnames. Dat betekent dat jij je kunt opgeven!

Wanneer zijn de opnames?

Zoek je een leuk uitje op de donderdagavond? Say no more, want je kunt tussen 3 maart en 5 mei tussen 20.00 en 22.00 uur plaats nemen in het publiek. Je moet je natuurlijk wel nog even opgeven en dat kan via dit aanmeldformulier. En wie weet zie jij je favoriete Expeditieleden een keer in ‘t echt!

It’s official: Expeditie Robinson keert terug met speciale ‘All-Star’-editie