Metro
Metro Sterrenbeelden 21 mrt 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 12

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 12 voor jou in petto heeft? Vandaag is het maandag 21 maart en dat betekent dat het Lente is. EINDELIJK!

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 12

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Als er spanningen ontstaan, moet je ze direct aanpakken. Jij hebt daar last van en deze spanningen blijven onderhuids. Dat is zeker. Op deze manier kost het je veel te veel energie, of ben je niet erg vermoeid de laatste tijd?

Stier – 21 april t/m 21 mei

Verleg deze week je grenzen. Breng die moed op. Je zult verbaasd zijn wat jij allemaal kan en wat allemaal mogelijk is. Als je tenminste echt je grenzen verlegt. Je zelfvertrouwen groeit met elke stap, zeker als je ziet hoe goed het gaat.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Romantiek en erotiek staan in de sterren voor jou in de komende tijd. Of je nu een partner hebt of nog singel bent. Er breken romantische tijden aan. Geniet en zorg dat deze tijd zolang mogelijk duurt. Dit is de tijd om je relatie te bestendigen.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Je hebt het deze week echt waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Houd je stressniveau daarom goed in de gaten. Neem de tijd om te ontspannen. Dat zal, verrassend genoeg, uiteindelijk ook nog een veel beter resultaat opleveren.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Jij bent erg spontaan deze week en je kunt je mening in je enthousiasme natuurlijk niet voor je houden. Dat kan echter tot zeer kritische uitspraken leiden. Zorg dus dat je jouw mening wel een beetje diplomatiek ventileert.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Jij moet deze week een belangrijke beslissing nemen. Beslis niet te haastig alleen maar om van de beslissing af te zijn. Stel de beslissing uit zolang je niet zeker van je eigen gevoel bent. Verzamel indien nodig eerst meer informatie.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Je krijgt de ondersteuning die je al zo lang wenst. Nu merk je echter dat je die ondersteuning helemaal niet nodig hebt. Je bent capabel genoeg om je eigen boontjes te doppen. Alleen wilde je dat maar niet inzien.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je kunt op dit moment alles bereiken wat je maar wilt. Je moet je er alleen wel voor inzetten, het komt niet vanzelf. Besteed daarbij voldoende tijd en aandacht aan je gezondheid. Verwaarloos je dat, dan lopen je mooi bedachte plannen helemaal mis.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

In de liefde ben je een beetje wisselvallig de laatste tijd. Je gevoelens zwaaien van de ene kant naar de andere. Het is niet zo dat je niet weet wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Zorg voor afwisseling, maar blijf wel eerlijk.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Je hebt veel ruzie met je partner gehad de laatste tijd. Toch voel jij je meer verbonden met je partner dan ooit tevoren. Je vraagt je af hoe dat kan? Jullie discussies zuiveren de lucht en dat schept duidelijkheid. Je weet wat je aan elkaar hebt.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Laat je deze week niet ontmoedigen door dat moeilijke probleem. Je tobt er al tijden mee en je ziet het niet meer zitten. Maar je ziet toch ook dat de eerste resultaten, hoe klein ook, al zijn geboekt? Gewoon volhouden, want het gaat de goede kant op.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Met datgene wat jij deze week wilt doen, zul je geduld moeten hebben. Laat je niet het hoofd op hol brengen, blijf rustig. Zorg dat je met alle partijen uitkomt, zodat je jouw plannen kunt doorvoeren. Voorzichtigheid is geboden.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO