Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 8 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Feyyaz uit MAFS betrapt op contact met andere dames tijdens opnames

De nieuwe editie Married At First Sight: Match or Mistake is al even aan de gang en tot nu toe zorgen de kandidaten van dit seizoen voor genoeg drama, zo ook Feyyaz, die getrouwd is met Deveny. Eerst vanwege de interesse in de andere kandidaten Anita en Kendall, en nu blijkt dat hij ook nog contact had met andere dames tijdens de opnames. Wij zijn in shock!

De kijkers van het programma zijn al niet zo’n fan van Feyyaz en vinden hem een ‘akelig mannetje‘..

Feyyaz en Deveny

Vanaf het eerste moment was er eigenlijk geen romantische klik tussen Feyyaz en Deveny. Na de ontmoeting met alle MAFS-kandidaten was het eigenlijk al vrij snel duidelijk dat Feyyaz ook naar andere dames in de groep keek. Zo had hij wel een oogje op Anita en Kendall en hier maakte hij dan ook geen geheim van. Veel fans kreeg hij niet door deze actie, maar dat is niet het enige wat hij heeft gedaan..

Appverkeer

Een paar vrouwen hebben zich onlangs gemeld bij het juicekanaal Reality FBI. Zij vertelden dat ze contact hebben gehad met Feyyaz via WhatsApp of Instagram. In principe niks mis mee, maar wat blijkt? Dit contact vond plaats tijdens de samenwoonweek met Deveny, toen zij samen een week verbleven in Amsterdam. Wat?!

Stiekem afspreken

Uit de chats blijkt dus dat Feyyaz met meerdere dames aan het chatten was. Zo stelde hij voor om net na de opnames een hotel te pakken en deed hij meerdere pogingen bij dames om met hun af te spreken. En dit allemaal terwijl de twee nog samenwoonden. Arme Deveny..

Al met al kunnen we denk ik wel stellen dat Feyyaz één van de meest spraakmakende kandidaten van dit seizoen is.. Ook kunnen we hieruit wel concluderen dat het echt niks is geworden tussen Feyyaz en Deveny tijdens het MAFS-avontuur. Wat denk jij?

Dit zijn de 14 deelnemers van Married At First Sight: Match or Mistake