Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 22 sep 2022
Leestijd: 6 minuten

Matched by Mom: dit zijn de deelneemster die de liefde willen vinden in de nieuwe realityshow op Videoland

Over twee weken start het gloednieuwe reality format ‘Matched by Mom’ op Videoland. In dit programma gaan vier mannen samen met hun moeders op zoek naar de ware liefde. Samen reizen ze naar Portugal en vanuit een luxe villa gaan ze op zoek naar de ideale schoondochter. Zal het de mannen nu wel lukken om de liefde te vinden?

Maak kennis met de 16 vrouwen die het avontuur durven aan te gaan en hun reis afleggen naar Portugal.

Matched by Mom: dit zijn de deelneemsters

Vorige week hebben we de mannen met hun moeders al aan je voorgesteld. Deze week is het tijd voor de dames! Deze 16 dames doen mee aan het programma ‘Matched by Mom‘ in de hoop ware liefde te vinden.

Amber, 26 jaar

Amber ziet er misschien uit als een pittige dame, maar ze heeft haar hart op de juiste plek. Amber is half Antilliaans, maar ze is opgegroeid in Drenthe. Ze heeft misschien al de liefde gevonden bij haar twee naaktkatten, maar toch mist ze nog een man in haar leven. Ze zoekt een ondernemende romanticus met een sterke, eigen mening.

Amber - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Cynthia, 29 jaar

De Haagse Cynthia is eigenaresse van een modellenbureau én van een zaak in haarwerken. Een echte girlboss dus! Ze heeft iemand nodig die net zo ambitieus en ondernemend is als haar. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar partner verzorgd is. Cynthia houdt van de natuur, dieren en ook haar religie is belangrijk voor haar. Zelf wil Cynthia een groot gezin met drie of vier kinderen, dus is zij echt op zoek naar een man die deze wens met haar deelt.

Cynthia - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Daphne, 23 jaar

Deze uitgesproken dame woont nu in Amsterdam, maar oorspronkelijk komt ze uit een klein dorpje in Limburg. Daphne is op zoek naar een maatje waar ze leuke dingen mee kan doen. Daarnaast vindt ze respect en vertrouwen erg belangrijk in een relatie. Daphne is een echte independent woman, ze hoeft niet verzorgd te worden door haar man en ze kan prima op haar eigen benen staan.

Daphne - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Isabel, 20 jaar

Isabel is de jongste deelneemster van het programma, maar ze weet precies wat ze wil. Op dit moment werkt ze als accountmanager bij een ICT-bedrijf, maar hier werkt ze vooral zodat ze een eigen onderneming kan starten. Verder is Isabel heel lief, oprecht en standvastig. Ze durft zichzelf open te stellen en valt op oudere, sportieve en sociale mannen met een ‘boevenkop’.

Isabel - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Joy, 28 jaar

Voor de Rotterdamse Joy is familie heel erg belangrijk en het is dan ook een must dat een partner dezelfde familiewaarde deelt. Joy werkt al een tijdje in de banksector en hier is ze zichzelf behoorlijk naar boven aan het werken. Uiteindelijk is haar droom om ondernemer te worden in het vastgoed. Haar ideale man is lang én is iemand lekker direct is. Ook open- en eerlijkheid kan ze erg waarderen in een partner.

Joy - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Joyce, 23 jaar

De 23-jarige Joyce is een vrolijke, enthousiaste meid die soms een beetje onhandig uit de hoek kan komen. Joyce is erg zelfverzekerd, alleen dit geldt helaas niet voor haar liefdesleven. Ze heeft namelijk nog nooit een vaste relatie gehad. Joyce is op zoek naar een grappige en romantische man die volledig voor haar gaat.

Joyce - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Kiki, 31 jaar

Ook Kiki is een ondernemende dame. Drie jaar geleden probeerde ze het ondernemenschap uit en dit beviel haar enorm goed. Op werkgebied heeft ze een sterke, eigen mening en is naar eigen zeggen liever een einzelgänger. Op liefdesgebied is ze snel verveeld, dus ze moet iemand hebben die haar continu blijft triggeren. Haar partner moet in ieder geval ook goed met haar moeders kunnen omgaan, want ze zijn echt ‘drie handen op één buik’.

Kiki - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Kyra, 25 jaar

Ze ziet er misschien onschuldig uit, maar de 25-jarige Kyra is een pittige dame! Toch is ze ook wel heel zorg- en behulpzaam. Ze vindt het belangrijk dat haar man ook een kinderwens heeft, aangezien ze over vijf jaar eigenlijk wel gesetteld wil zijn met een kind. Ook is het vertrouwen erg belangrijk voor haar en wil ze in een relatie haar eigen ding kunnen doen.

Kyra - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Lisanne, 23 jaar

Lisanne is een hele lieve en rustige dame. Door haar rustige kant kan ze zelfs een beetje mysterieus overkomen. Ze is een echte huismus, maar houdt ook wel van een feestje. Lisanne houdt wel van een man met een goede stijl. Verder is haar ideale man ambitieus, lief, zorgzaam en kan ze er goede gesprekken mee hebben. Als hij ook nog is goed overweg kan met haar ouders is het natuurlijk helemaal fijn!

Lisanne - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Nikki, 25 jaar

Nikki is bijna klaar met haar studie juridische dienstverlening en hierna begint ze aan een baan in de sales recruitment. Haar vrije tijd besteedt ze het liefst met haar vrienden en familie. Haar ideale man is lang met lichte ogen. Daarnaast houdt ze van een ondernemende, zelfverzekerde man die weet wat hij wil.

Nikki - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Petra, 26 jaar

De 26-jarige ambitieuze Petra was tot de coronacrisis producer binnen de muziekindustrie, maar twee jaar geleden is zij een hele andere kant opgegaan. Ze werkt nu op de Zuidas als finance recruiter. Haar droom is om een documentaire te maken over de levensstijl van haar oma. Haar oma woont namelijk in Suriname bij een inheemse Indianenstam. Petra zou dit heel graag willen vastleggen voordat deze cultuur verdwijnt. Petra vindt zelf dat ze ‘wife material’ is en valt qua uiterlijk op een typische beachboy.

Petra - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Romy, 24 jaar

De Nijmeegse Romy is een enthousiaste en sportieve dame. Romy is erg kritisch als het op mannen aankomt en ze wordt ook niet snel verliefd. Ze vindt het belangrijk dat haar man sportief, ambitieus, loyaal en een tikkeltje gek is. Het liefst zou ze later ook een hond willen, dus haar toekomstige man moet ook een dierenvriend zijn!

Romy - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Roshita, 24 jaar

De 24-jarige Roshita woont in Amstelveen en haar droom is om samen met haar man een groot gezich te stichten. Roshita houdt enorm veel van kinderen, ze heeft namelijk ook een oppasbaantje én werkt als nanny in een hotel. Haar toekomstige man moet dus ook wel van kinderen houden. Ook wilt zij een man die langer is dan haar, en dat gaat helaas voor Roshita nog niet zo makkelijk.

Roshita - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Rozemarijn, 23 jaar

Rozemarijn komt uit Groningen en is erg zelfverzekerd, maar ze is ook lief en sociaal. Ze is een echte workaholic, want naast haar vaste baan werkt ze nog bij de lokale radio. Wat betreft haar droomman vindt ze het belangrijk dat hij goed met haar vrienden kan omgaan en dat hij avontuurlijk en sportief is. Het is helemaal fijn als de klik met haar schoonfamilie ook goed zit!

Rozemarijn - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Shanna, 24 jaar

Shanna is een vrolijke en spontane dame. Daarnaast kan ze ook een klein beetje eigenwijs en chaotisch zijn, maar niet op de werkvloer! Hier heeft ze graag de volledige controle en ze is erg ambitieus. Verder houdt Shanna van dansen en ze houdt wel van een feestje. Daarnaast kan ze genieten van een wandeling in de natuur of een spelletjesavond met vrienden. Ze hoopt een goede band op de bouwen met haar schoonfamilie, dit is iets wat ze erg belangrijk vindt.

Shanna - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Sibel, 27 jaar

De Utrechte Sibel zit op dit moment in haar afstudeerfase en heeft een eigen onderneming in de sales. Sibel valt niet op uiterlijk, maar het is wel belangrijk dat een man intelligent is en ze houdt niet van ongemakkelijke stiltes. Ze is een echt vaderskindje, dus het is voor haar belangrijk dat haar toekomstige man geaccepteerd wordt door haar vader. Ook Sibel zou het fijn vinden om een goede band op te bouwen met haar schoonfamilie.

Sibel - Matched by Mom
Tom Cornelissen

Matched by Mom’ is vanaf 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland.

MAFS-deelnemers spreken hun final vows uit – dit zijn de matches én mistakes