Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 25 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze handige kits lamineer jij je wenkbrauwen gewoon zelf thuis

We willen allemaal mooie wenkbrauwen, maar het is wel een gedoe om ‘t bij te houden. Helemaal als je fan bent van een tint-en lamineer treatment, dan ben je vaak best wel duur uit. Maar wist je dat je het ook zelf thuis kunt doen? Is natuurlijk iets minder professioneel, maar na even oefenen is dat prima te doen.

Met deze handige kits lamineer jij je wenkbrauwen gewoon zelf thuis

Bij het lamineren van wenkbrauwen worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes allemaal in de juiste richting geplaatst. Dankzij speciale lotions wordt deze nieuwe vorm vastgezet. Dit zijn de ‘Instagram’-wenkbrauwen die je vaak ziet, die allemaal perfect in model zijn. Nee, die worden niet elke ochtend haartje voor haartje omhoog gekamd, dit wordt dus tijdens een treatment gedaan.

Als je dit elke maand laat doen bij een wenkbrauwspecialist dan kan dat nogal prijzig zijn én je hebt vaak gewoon geen zin om ergens een uur in een stoel te liggen. Hoe handig dat je het dus ook gewoon thuis kunt doen? Kan je het laten intrekken tijdens studeren, werken of de was opvouwen. Work smarter, not harder.

Hieronder zie je een lijstje van de beste lamineerkits:

1. Fleeky

Het Duitse merk Fleeky maakt hele leuke en schattige verpakkingen, met handige video-uitleg over ‘t proces van je wenkrauwen liften.
Gewoon te koop via Bol.com, dat maakt het wel zo makkelijk.

2. Niclay Brow Lift kit

Met deze kit heb jij ongeveer zes weken lang (!) goed gestylde wenkbrauwen. Easy peasy! Deze kit koop je bij Douglas en ‘t is nog in de aanbieding ook.

3. Nanobrow lamineerkit

Een mooi en handig setje waarmee jij thuis snel aan de slag kunt gaan. Zo handig, scheelt toch een hoop tijd in de ochtend.

Browhouse The Lift Kit

Eventjes niet beschikbaar, maar deze lash kit komt wel snel. Browhouse in Amsterdam is nu al een icoon en naast de salon verkopen ze ook hele handige producten voor je wenkbrauwen.

Hou ‘t goed in de gaten!

Ook Kourtney Kardashian snapt de nieuwe nageltrend, nu jij nog