Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 25 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Ook Kourtney Kardashian snapt de nieuwe nageltrend, nu jij nog

Celebs lopen vaak toch altijd een beetje voor op trendgebied en dat is vaak ook omdat zíj de grootste trendzetters zijn. Iedereen kijkt naar ze op en kopieërt dingen, bijvoorbeeld kleding of kapsels. Maar ook nagelkleuren zijn favoriet, denk bijvoorbeeld aan de blueberry milk nagels van Sofia Richie. De nieuwste nageltrend ‘latte nails‘ domineert al weken het internet en ook Kourtney is fan.

Heb jij ‘t al?

Ook Kourtney Kardashian snapt de nieuwe nageltrend, nu jij nog

Wij houden ervan om trends uit te pluizen en eentje die je nu veel tegenkomt is de ‘latte’-alles. Latte make-up, latte hair én latte nails. Dit verwijst naar de lichtbruine kleur van de Latte Macchiato, een favoriete koffie van velen. Natuurlijk heb je veel verschillende tinten, de één maakt ‘m donkerder dan de ander. Het is dan bij deze trend ook de bedoeling dat je speelt met verschillende tinten en dat maakt het ook zo leuk.

Kourtney Kardashian heeft ook een bruine kleur op de nagels en die gaat voor de iets donkerdere variant, alsof er een beetje chocola bij zit. Ook niks mis mee!

Instagram @kourtneykardashianbarker

Het leuke is dat ze in de post verwijst naar de queen of trends, Hailey Bieber. Hailey zelf is helemaal fan van fruit en laat dit dan ook regelmatig terugkomen in haar beautyuitingen. Zo maakte zij de strawberry make-up look én sierde ze haar nagels met schattige kersjes.

Queen of trends

Hailey houdt zelf ontzettend van beauty en dat is ook terug te zien in haar merk Rhode Beauty, waar ze zich voornamelijk richt op skincare. Ze heeft zelfs een samenwerking met Krispy Kreme donuts, waar ze een limited edition peptide lip treatment in strawberry glaze mee heeft gemaakt. Zo komt het allemaal samen.. strawberry, donuts, Kourtney, latte nails. Ze houden zichzelf in elk geval lekker bezig en wij plukken daar de vruchten van.

Je nagels laten groeien? Dit is de beste oplossing, volgens de redactie