Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Cherry nail art neemt het hele internet over en het is te schattig

Als wij ergens van houden, dan is ‘t wel een goede manicure. Mocht je iets leuks willen toevoegen aan je nagels: kersjes zijn helemaal in. Cherry nail art vliegt ‘t internet over omdat het je nagels net even een andere look geeft en het gewoon ontzettend schattig staat.

Cherry nail art neemt het hele internet over en het is te schattig

We zijn al jaren fan van leuke motiefjes op de nagels maar deze kersen hadden wij nog nooit gezien, in elk geval niet op deze manier. Klein, verfijnd en heel erg schattig. Het is ook niet te kinderlijk, zoals je misschien in eerste instantie wel zou verwachten als je het hebt over fruitplaatjes op je nagels.

Hieronder zie je enkele voorbeelden zodat je snapt wat we bedoelen:

Het leuke is dat je er ook nog een beetje mee kunt spelen.. mét gekleure tip of zonder? Zelfs een neonkleurig randje maakt de boel leuk.

Ook Hailey Bieber is fan, zij gaat voor een french maniure met simpele kersen erop. Dit is het perfecte idee als je een leuke bruiloft hebt, een feestje of gewoon de zomer wil vieren. Niet té overdreven, wel heel erg leuk. Dus probeer ‘t nu nog uit nu de dagen nog lang, warm en (een soort van) zonnig zijn, in de winter is het toch allemaal wat minder leuk. Dan kan je de kersen misschien vervangen door kleine zuurstokjes met kerst.

BIAB treatment

Wil je je eigen nagels laten versieren en niet de plastic opzetstukken die je vaak krijgt met acrylsets? Dat kan zeker, zelfs als je hele zwakke nagels van jezelf hebt. Kies dan een keertje voor BIAB en onderga een treatment. Niet heel goedkoop, wel je geld waard. Je nagels zijn binnen twee maanden bijzonder sterk en je kunt ze zo lang laten groeien als je wil. Dan kan je je eigen nagels laten beschilderen met leuke motiefjes.

Dit vinden mannen de meest aantrekkelijke nagels bij vrouwen