Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 9 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Iedereen gaat nu lekker op de strawberry make-up van Hailey Bieber

Ze verzinnen tegenwoordig voor alles namen en labels en als ‘t om make-up gaat vinden wij dat helemaal prima. Hailey Bieber komt met de strawberry make-uplook en die is hartstikke zomers én wij zijn fan.

Iedereen gaat nu helemaal lekker op de strawberry make-uplook van Hailey Bieber

En voordat je denkt dat ze gewoon wat rode make-up op smeert, wrong. Ze maakt een heuse aardbei van zichzelf, maar dan natuurlijk wel geschikt om de deur uit te gaan. Hoe ze dat doet?

Nou, ten eerste zorgt ze natuurlijk dat haar huid helemaal gehydrateerd is zodat de make-up mooier blijft zitten. Een klein beetje concealer hier en daar om de ergste onzuiverheden te bedekken (heeft zij niet, maar goed) ze borstelt haar wenkbrauwen omhoog én brengt wat bronzer aan om die sunkissed look nog een beetje aan te zetten. Daarna gebruikt ze een nog onbekend product (Rhode cream blushes?!) in een mooie aardbeirode tint, om haar wangen kleur te geven.

En aardbeien zijn niks zónder de zichtbare pitjes dus die moeten natuurlijk ook bij de look. Dat doet ze door extra sproetjes te tekenen op haar gezicht, zoals een menselijk aardbeitje. Of het schattig klinkt, dat weten we eigenlijk niet. We weten alleen dat haar make-up mooi zit dus dat ‘t werkt.

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) – Muspace Lofi

Ook gebruikt ze de blush op haar lippen om het geheel helemaal af te maken. Als laatste voegt ze nog een klein beetje zachte oogschaduw toe als eyeliner, krult ze haar wimpers én gebruikt ze nog een lip glaze om maar lippen te laten stralen. Wij zijn fan!

Ook zijn we benieuwd wanneer ze met die eigen blushes gaat komen want dat die er komen, is nu wel duidelijk. En ‘t werd hoog tijd, want naast skincare-queen ziet Hailey er altijd prachtig uit. Dat willen wij ook wel.

Cherry nail art neemt het hele internet over en het is te schattig