Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Huidverzorging 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Glazed donut skin zoals Hailey Bieber? Dit zijn de dupes van Rhode Skin

Inmiddels heb je de term ‘glazed donut’ vast weleens voorbij horen komen en dan verwijzen we niet naar een echt donut met suiker. Het gaat om beauty – van glazed donut nails en lippen tot huid, de glimmende look is helemaal in. is dit de glazed donut skin nu ook helemaal trending. Het draait allemaal om het gebruik van huidverzorgingsproducten waardoor je teint eruit ziet als een geglazuurde donut maar dan wel gezond. Hailey Bieber is de queen van glazed donut everything en maakt met haar skincare brand Rhode Skin veel indruk.

Je kan het in Nederland alleen niet bestellen wij zetten wat dupes voor je op een rij.

Hailey Bieber en haar glazed skin

Aan Hailey Bieber haar make-up looks op Instagram te zien is ook zij helemaal fan van de trend. Wellicht dat je dan ook al wel kan raden wie de look en inmiddels dus trend heeft bedacht. Juist ja, the queen herself. Hailey ontwikkelde de kenmerkende ‘glazuurlook’ voor haar eigen huidverzorgingslijn Rhode en good for you want de look is erg makkelijk te maken, je moet alleen wel goed voor je huid zorgen.

Glazed donut look

Volgens Bieber is de glazed donut make-up look namelijk heel eenvoudig door het gebruik van een serum. Op TikTok maakt ze regelmatig video’s waar we haar glowy skin kunnen zien. Lucky us, want het model deelde haar geheim. ’De Rhode-truc is om ‘glazuur’ aan make-up toe te voegen met een beautyblender. Het product dat je hiervoor nodig hebt? Je raadt het al de glazing milk van Rhode.

@haileybieber

and our glazing milk is back in stock Thursday 6/29 at 9am pst ✨🥛 only on rhodeskin.com

♬ original sound – ⠀

The magic product

Helaas is Rhode Skin alleen verkrijgbaar in de VS en UK. Toch zijn er vergelijkbare producten te verkrijgen waardoor jij alsnog met de trend mee kan gaan. De glazing milk van Rhode Skin is namelijk een hydraterende formule en bevat een mix van niacinamide, peptiden, hyaluronzuur en marula-olie, die vrij veel voorkomende ingrediënten zijn.

Dupes

Natuurlijk konden wij het niet laten om een aantal goede dupes van dit product op te zoeken. Aanraders met veel dezelfde ingrediënten erin verwerkt zijn: Paula’s Choice Hyaluronic Acid booster, de Glow Recipe Watermelon Drops en de Medik8 Skincare Liquid Peptides.

Skincare-producten én een routine waar je echt iets aan hebt