Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Jessie Jazz Vuijk onderdompeld in glitter tijdens shoot en volgers weten niet wat ze zien

Jessie Jazz Vuijk is zwanger en we volgen haar dan ook regelmatig om te zien hoe het gaat met haar en haar baby-updates. Inmiddels heeft ze al een prachtige buik en ze is ook niet bang om die te laten zien. Ze gaat zelfs op de cover van Manifestatie Magazine en daarvoor werd ze ondergedompeld in glitter, óók haar buik. Volgers weten niet wat ze zien; de zwangere Jessie straalt. Letterlijk.

We delen de foto’s hieronder.

Jessie Jazz Vuijk onderdompeld in glitter tijdens shoot

In maart deelden Jessie en haar vriend Kaj Gorgels dat ze in verwachting zijn van een kleine. Dat deze weg naar zwangerschap niet altijd even makkelijk was, dat weten we ook. Jessie deelde namelijk eerder dat ze een miskraam heeft gehad. Gelukkig voor het stel duurde het daarna niet lang of ze waren weer in verwachting en deze keer gaat het meer dan goed. Het wordt een jongetje, zo zagen we al eerder in de gender reveal die ook op Instagram staat.

Jessie zelf is oprichtster van het platform She Flore. She Flore helpt vrouwen zichzelf te transformeren met live en online masterclasses en events van de beste bewustzijnsexperts van Nederland. Jessie is heel erg bezig met bewustwording en zelfontplooiing en helpt daar heel graag anderen bij. Dat ze dan ook op de cover staat van Manifestatie Magazine is dan ook niet zo gek. De eerste beelden deelt ze al via social media en haar volgers vinden het te gek.

Sylvia Geersen reageert met: “Prachtig ❤️😍” en andere volgers kunnen de “Wauwwwwwww”‘s en andere hartjesogen niet achterwege laten. Manifestatie Magazine zelf is alvast heel erg blij met covermodel Jessie: “Hoe vaak we als team tegen elkaar hebben gezegd: wat een mooie vrouw! Wat een lieve vrouw! Wat een inspirerende vrouw! Wat een leuke vrouw!”

En ze is ook prachtig.

Vriendinnen Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer delen bijzonder verhaal over zwangerschap