Emma Toussain
Emma Toussain Reality 7 jul 2023
Leestijd: 1 minuut

Kijk de eerste beelden van de ZOOP reünie, waarin Patrick Martens iets onthult

Als Rangers Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin in 2007 de winterse dierentuin verlaten om vlinders te redden in Zuid-Amerika, is dat de allerlaatste keer dat ze ooit samen in de dierentuin zijn geweest. Tot nu. De originele cast van de immens populaire jeugdserie ‘ZOOP’ keert terug naar de plek waar het allemaal begon: Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen blikken ze terug op een bijzondere periode uit hun leven, die voor het merendeel van hen het startpunt bleek van een succesvolle carrière in de film- en televisie-industrie.

‘ZOOP: De Reünie’ is deze zomer te streamen bij Videoland. Bekijk hier de allereerste beelden!

De reünie van ZOOP is bijna te zien

In ‘ZOOP: De Reünie’ blikken castleden Monique van der Werff, Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Jon Karthaus en Erwan van Buuren terug op hun unieke tijd als jonge acteurs. In een prachtige avondsetting midden in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is. Daarnaast gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en films tijdens een Table Read.

‘ZOOP: De Reünie’ is vanaf zaterdag 15 juli te streamen bij Videoland en gaat op 13 juli in première in Ouwehands Dierenpark.

ZOOP komt deze zomer officieel met een reünie naar Videoland, dit is wat we weten