Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Waarom B&B-Debbie niet zo koppig moet doen en gewoon voor Paul moet kiezen

Oh jawel: Debbie is onze favoriete B&B-eigenaar van dit seizoen B&B Vol Liefde, maar we vinden nu wel dat ze een beetje koppig doet. Want.. Paul is hartstikke leuk. Ze zijn samen hartstikke leuk. Dus hierbij wat redenen waarom ze gewoon voor elkaar moeten gaan.

Waarom Debbie niet zo koppig moet doen en gewoon voor Paul moet kiezen

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Weg uit dat koude kikkerlandje, op naar het warme Spanje. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven.

Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw. Debbie zit niet graag stil en bruist altijd van de ideeën; naast haar B&B organiseert ze voor haar gasten onder andere yoga retraites en evenementen. Debbie geeft haar leven een acht, maar toch weet ze dat het met iemand aan haar zijde vollediger en gezelliger is. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

Debbie <3 Paul

Kameraad, onderdeel van het meubilair.. niet hele romantische termen voor een eventuele liefdespartner. Paul is al sinds het begin bij Debbie in de B&B en ze kan eigenlijk niet meer zonder hem. Ook als Paul terug gaat naar Nederland om een zieke vriend te bezoeken, is het afscheid echt te lief en ongemakkelijk. Een beetje als twee pubers, die niet zo goed weten of ze afscheid moeten nemen met een kus, knuffel of hand.

Dus bij deze.. waarom Debbie gewoon voor Paul moet kiezen.

1. Paul kleedt zich net zo kleurrijk als Debbie

Als Paul iets goed doet, is het zich gezellig kleden. Hij vindt ‘t niet erg om een rode broek te dragen of een totaal gele outfit – net zoals onze Deb.

2. Debbie zoekt Paul steeds op als er een andere man komt

Toch wel een teken dat je iemand er graag bij hebt.. bij Erwin en Han wilde Debbie meteen Paul er bij hebben. Een soort veiligheidsdeken, maar ook omdat ze hem graag voor wil stellen.

3. Ze moeten erg om elkaar lachen

Toch wel het belangrijkste. Ze zijn allebei direct en droog dus ze kunnen goed tegen elkaar afketsen.

4. Paul kan het goed vinden met de vriendinnen van Debbie

Paul kwijt? Dan zit hij waarschijnlijk te borrelen met de vriendinnen van Debbie. Al helemaal ingeburgerd!

5. Paul stuurt schattige voicememo’s

Ja dit is toch te schattig.

Maaaaaaaaaaar..

Zij voelt dat nog geen grote ‘spark’ en wacht nog op de laatste single Harry. Maar wij vinden Harry nu al niet leuk. #teampaul.

Hier volg je al je favo B&B Vol Liefde-eigenaren op Instagram