Emma Toussain
Emma Toussain Reality 26 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit kost een overnachting in de prachtige Spaanse B&B van Debbie

Eén van onze favoriete B&B Vol Liefde kandidaten van dit jaar is toch wel Debbie. Lekker nuchter, eerlijk en weet goed wat ze niet wil. Haar B&B in Spanje is dan ook prachtig en wij snappen wel dat zij en haar (nu ex) man dit avontuur ooit begonnen zijn. Maar wat kost zo’n overnachting nou eigenlijk?

De prachtige Spaanse B&B van Debbie

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Weg uit dat koude kikkerlandje, op naar het warme Spanje. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven.

Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw. Debbie zit niet graag stil en bruist altijd van de ideeën; naast haar B&B organiseert ze voor haar gasten onder andere yoga retraites en evenementen. Debbie geeft haar leven een acht, maar toch weet ze dat het met iemand aan haar zijde vollediger en gezelliger is. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

Oké, nu even over op de prijzen van haar B&B. Want zoals je kan zien heeft ze personeel, heel veel grond, genoeg kamers en zelfs een zwembad. Wat leg je neer voor een nachtje?

In het zomerseizoen betaal je
Tussen de 115 en 160 euro voor 2 pers

In het laagseizoen betaal je
Tussen de 95 en 110 voor 2 pers

En natuurlijk krijg je ook een lekker ontbijtje, zoals het hoort in een bed & breakfast. Wie weet loopt er ook nog een bekende man rond.. zou het Paul zijn?

 

Hier volg je al je favo B&B Vol Liefde-eigenaren op Instagram