Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 17 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Je nagels laten groeien? Dit is de beste oplossing, volgens de redactie

Als je niet gezegend bent met lange en sterke nagels, kan het nog wel eens lastig zijn om ze mooi te houden. Bij elke tik nét ff te hard tegen de tafel, deur of stoel aan is de kans aanwezig dat je nagel breekt. Maar wat als je daar he-le-maal klaar mee bent? Hoe laat je je nagels groeien?

Wij hebben de oplossing: BIAB.

Je nagels laten groeien? Dit is de beste oplossing, volgens de redactie

Laten we eerlijk zijn: als je geen sterke nagels hebt kan je wel blijven smeren met nagelverharders en je kunt vitamines blijven slikken, maar echt veranderen gaat ‘t nooit. En dat is oké, het leuk is het alleen niet. Maar mocht je nou écht langdurig sterke nagels willen, dan raden wij je aan om BIAB te proberen. BIAB staat voor Builder in A Bottle en het is een speciale laktechniek die toegepast wordt bij nagelsalons. De BIAB-lak is zó sterk dat je eigen nagels gaan groeien en dat de kans dat ze afbreken echt bijna nul is.

Ook zitten er in BIAB ingrediënten die goed zijn voor de nagel, om ze ook nog gezond te houden. BIAB is soakable, dat betekent dat als je je nagels laat weken in aceton dat het er redelijk makkelijk af te schrapen is. Je nail tech kan zo gewoon met een vijl aan de slag zonder het bovenste laagje van je nagel te beschadigen.

nagels laten groeien BIAB
Beautify, Emma

Beautify’s Emma probeerde ‘t uit en binnen drie keer waren haar nagels al aanzienlijk verbeterd, qua sterkte en lengte. “No spon, gewoon heel erg blij mee.”

Andere BIAB before and afters zien?

Latte nails

Wij houden van koffie en al helemaal van een goeie latte. Maar.. los van hoe lekker ‘t is, is het ook nog eens een hele mooie kleur voor make-up en andere beautyproducten. De lichtbruine kleur wordt al snel geassocieerd met zachtheid en zomer. Lattes zijn er in verschillende vormen, in de één zit meer melk dan de ander. Daarom kan je ook spelen met verschillende kleuren bruin. Latte nails zijn de nieuwste trend en wij geven je wat inspiratie. Volgende keer vraag jij dit aan je nagelstylist Je kunt allerlei kanten op met de latte kleur, van licht naar donker en van simpele lak tot french tip: alles kan. De volgende keer dat jij je nagels laat doen vraag je dan ook sowieso naar een lekker lattekleurtje, zodat je helemaal meeloopt met de trend.