Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Al gehoord van latte nails? Volgende keer vraag jij dit aan je nagelstylist

Wij houden van koffie en al helemaal van een goeie latte. Maar.. los van hoe lekker ‘t is, is het ook nog eens een hele mooie kleur voor make-up en andere beautyproducten. De lichtbruine kleur wordt al snel geassocieerd met zachtheid en zomer. Lattes zijn er in verschillende vormen, in de één zit meer melk dan de ander. Daarom kan je ook spelen met verschillende kleuren bruin. Latte nails zijn de nieuwste trend en wij geven je wat inspiratie.

Al gehoord van latte nails? Volgende keer vraag jij dit aan je nagelstylist

Je kunt allerlei kanten op met de latte kleur, van licht naar donker en van simpele lak tot french tip: alles kan. De volgende keer dat jij je nagels laat doen vraag je dan ook sowieso naar een lekker lattekleurtje, zodat je helemaal meeloopt met de trend.

Bekijk de inspiratie hieronder:

Ook zijn de latte eyes niet meer weg te denken. Een zachtbruine kleur zorgt bij iedereen voor nét iets meer definitie rondom de ogen en je kunt het zo intens en shimmery maken als je zelf wil. Wil je weten hoe je de beste latte looks maakt? Wij hebben de juiste tutorial voor je gevonden.

Zelf aan de lak? Hier scoor je de beste kleuren:

Douglas | Essie in de kleur 79 Sand Tropez
Douglas | Douglas polish nude in de kleur 135 Sand
Douglas | Orly in de kleur Trialblazer

Iets kleurrijkers?

Mocht je van kleur houden en de latte net even te saai vinden, dan hebben we nog iets leuks voor je. Nail art gaat ook verschillende fases door en momenteel laat iedereen zijn of haar nagels beschilderen met fruit, en dan in het bijzonder kersjes. De schattige kleine trosjes fruit zorgen voor net dat beetje extra en het ziet er ontzettend schattig uit.

Waan je in Portugal en verwen jezelf met zelfgemaakte pastéis de nata