Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 16 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Latte eyes is de nieuwste oogschaduwtrend die iedereen geweldig staat

Wij weten net als jij dat een goede ooglook een make-uplook kan maken of breken. Het is daarom goed om zo nu en dan flink te experimenteren met verschillende trends en er is onlangs een prachtige nieuwe trend verschenen. Latte eyes is namelijk de nieuwste oogschaduwtrend die compleet viraal gaat op zowel TikTok als Instagram.

Deze oogschaduwtrend past goed bij elke huidskleur!

Make-uptrends

Elk seizoen van een nieuw jaar verschijnen er weer nieuwe make-uptrends op social media. Zo waren dit de grootste make-uptrends voor de herfst en winter van 2021 en in 2022 was iedereen compleet obsessed met eyeliner-trends. Zo was witte eyeliner helemaal in en negative space liner was ook een tijdje ontzettend populaire.

De laatste jaren hebben we sowieso gezien dat ooglooks erg populair zijn en aan deze trend lijkt op dit moment nog geen einde aan te komen. Er gaat namelijk op dit moment een kersverse oogschaduwtrend compleet viraal op social media en dan hebben we het natuurlijk over Latte eyes.

Deze tinted moisturizers geven jou een prachtige glow en zijn je geld waard

Latte eyes

Latte eyes is de intense ooglook die letterlijk iedereen mooi staat. Wij kijken er dan ook niet gek van op dat dit de nieuwste oogschaduwtrend van dit moment is. Op TikTok wordt door verschillende influencers precies uitgelegd hoe je deze look zelf kunt creëren. Wij zullen het stapsgewijs voor je opschrijven.

Als eerste begin je met het aanbrengen van een bruine pencil liner op de rand van je ooglid. Dit smeer je vervolgens voorzichtig uit met een kwastje, waarna je een warme bruine oogschaduw aanbrengt op de rest van je ooglid. Plaats deze kleur ook op een subtiele manier iets onder je ogen, voor een nog mooiere look. Breng dan een koperkleurige glitter oogschaduw aan in het begin/midden van je ooglid en voeg een lichte glitter oogschaduw toe aan de inner corner van je ooglid. Het is vervolgens tijd om zwarte liner toe te voegen aan je bovenste waterlijn en je onderste waterlijn in te kleuren met bruine liner. Voeg dan nog een klein beetje highlighter toe en je look is klaar!

@stxph.h

one oat latte with caramel drizzle to go please ☕️ #lattemakeup #lattemakeuplook #makeuptutorial Products: – YSL Crush Liner (brown & black) – Too Faced Ginger Snap Palette – MAC amber times nine palette – Chanel Beauty Baume Essential Multi Use Stick (transparent) – Lancome Lash Idole Mascara #greenscreen

♬ original sound – stephhui

De vinyl gloss van Maybelline gaat viraal op TikTok om deze reden