Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 16 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

My Fault is de meest sexy en romantische film van dit moment

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe goede romantische film. Écht goede romantische films lijken tegenwoordig namelijk steeds schaarser te worden. Nu zijn wij er gelukkig deze week eentje tegengekomen en geloof ons: de Spaanse film My Fault is een echte aanrader!

Romantisch, maar ook ongelofelijk sexy.

My Fault

My Fault is een film die geïnspireerd is op het boek Culpa Mia, van schrijfster Mercedes Ron. Dit is het eerste deel van een serie romantische en sexy boeken, die nu zijn omgezet tot een film. Deze film, die te zien is op Prime, wil je dit weekend nog gaan kijken en wij leggen je precies uit waarom.

De Spaanse film My Fault gaat over Noah, die haar stad, vriend en vrienden moet verlaten om naar het huis van haar moeders nieuwe echtgenoot te verhuizen. Daar ontmoet ze haar nieuwe stiefbroer Nick, die ontzettend irritant, maar ook wel erg knap is. Hun persoonlijkheden botsen vanaf het begin, maar de aantrekkingskracht die ze voelen overwint. Dit leidt tot een verboden relatie die hun wereld op zijn kop zet.

Er gaat een nieuwe theorie rond over Ken in de Barbie-film en die is shocking

Reacties

Dit zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een sexy, romantische film en dat is precies wat My Fault is. Wij kijken er dan ook niet van op dat wij niet de enigen zijn die helemaal obsessed zijn met deze film. Het internet gaat op dit moment helemaal los over alle sexy scenes die in de film voorkomen.

Zo schrijft een kijker: “My Fault (2023). I love this movie so much! The plot, the casting—everything was perfect, in my opinion. The song choices for this movie are top-tier!I really love the fact that this film gives off Fast & Furious vibes.” Andere kijkers schrijven: “I just finished watching #MyFault I absolutely loved it, mostly intense luv chemistry between Noah n Nick. I have read the book. This movie is a perfect balance between passion, action and drama. The chemistry between Nick and Noah is the best. I hope there’s a sequel soon 💫” en “I love this movie so much! The plot, the casting—everything was perfect, in my opinion. I see some people don’t really like the fact that Nick and Noah were step siblings, but I think that’s what makes their love story interesting. The chemistry between them was so good.”

Het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty is eindelijk te zien