Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Er gaat een nieuwe theorie rond over Ken in de Barbie-film en die is shocking

De film Barbie is volgende week eindelijk in de bioscoop te zien en het teasen heeft nu wel lang genoeg geduurd. We willen nou wel eens zien waar all die buzz om draait! We weten dat Barbie in een (ja, logisch) Barbie-wereld leeft, maar in de film gaat ze ook op zoek naar de échte wereld. Ook zijn er natuurlijk een aantal Kens te zien in de film en de meest bekende is natuurlijk Ryan Gosling. Er gaat nu een theorie rond over Ryans Ken, die we zelf nog niet hadden bedacht.

Zou het?!

Er gaan een nieuwe theorie rond over Ken in de Barbie-film en die is shocking

Als je aan Barbie denkt, denk je waarschijnlijk aan een roze wereld van plastic, mooie kleding, perfecte poppen én de relatie van Barbie en Ken. Het perfecte setje, zo zou je denken. Maar volgens YouTuber Modern Gurlz, gaat Ken in de film helemaal niet zo perfect zijn. Zij stelt zelfs op Twitter: ‘Ken is DEFINITELY going to be a villain’. Wat?! Gaat Ken dan de schurk spelen in dit verhaal? Na het zien van de laatste teaser snappen we die opzich wel: hij voelt zich een beetje achtergesteld en ondergewaardeerd.

Bekijk het nieuwste fragment hieronder:

“YOU GUYS SHOULD HAVE KEPT THIS SCENE A SECRET!!!” reageert een fan onder het bericht. Ehhhh – nog meer wat?!!

“ls je in Barbieland woont, dan ben je een perfect wezen op een perfecte plek. Tenzij je een volledige existentiële crisis hebt, of je bent een Ken. Het leuke is dat als je naar de filmposters kijkt is dat elke Barbie een functie en rol heeft, en dat Ken gewoon maar ‘Ken’ is. We snappen dat karakter wel, dat is natuurlijk ook niet leuk. Helemaal niet als je zo knap bent als Ken, dan wil je natuurlijk de main character zijn.

Dít detail aan het knalroze Barbiehuis uit de film ‘Barbie’ zal je verbazen