Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Liefde-kijkers krijgen de kriebels van Walter en zijn spiritualiteit

Gister zeiden we het al, maar de B&B-eigenaren in het programma B&B Vol Liefde zijn altijd een beetje eigenaardig. Kijkers van het programma raken dan ook niet uitgepraat over Walter en zijn dames, want daar gebeurt een hoop.

B&B Vol Liefde-kijkers krijgen de kriebels van Walter en zijn spiritualiteit

Walter ging dansen met zijn eerste twee dames Anne en Claudia, om ze beter te leren kennen. Maar het escaleerde nogal snel naar.. andere dingen. Deze B&B-eigenaar is fan van Tantra en het dansen is dan ook op die manier. Het zorgt in elk geval voor bijzondere tv, helemaal als je je bedenkt dat deze mensen elkaar nog maar net kennen.

Natuurlijk moet Walter ook nog even met zijn dames in het gras liggen, naakt. Tsja, wij weten het ook niet meer. Mensen op Twitter gaan dan ook massaal berichten typen uit wanhoop. Wat is het toch een bijzonder programma.

Wat een figuren

Zo was het gister niet een B&B-eigenaar dat gesprek van de dag was, maar Loes. Loes logeert bij Leendert maar ze heeft al vrij snel wat te zeuren. En ook de hond van Leendert is toch wel wat vervelend. Zo zit de hond normaal altijd in de auto, dus daar zaten hondenharen. Leendert had de auto wel schoongemaakt, maar toch was Loes niet helemaal blij. “Hij was redelijk schoon. Maar wel een hond-auto. Een auto met hond. Ik ben geen auto met hond gewend, maar het is oké”, vertelt ze tegen de camera.

Een extra huisvriend

Bij Marian in Portugal gaat het ook niet zonder slag of stoot. In de eerste aflevering van B&B Vol Liefde zien we dat Marian in Portugal ook nog woont met een huisgenoot, Eduardo. Eduardo vond het allemaal maar lastig, die mannen in huis. Ook was hij bang dat Marian opeens Portugal wilde verlaten en vertelt hij haar dat ze dan écht niet mag doen. Uhhhhh pardon?! En ook als ze even een gezellig momentje heeft met één van haar mannen, Olof, komt Eduardo er bijzitten. Waarom wil iedereen zo bemoeien?

Je bent niet alleen! Waarom je keer op keer op die onbereikbare man valt